پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۰:۳۷

کابل کشی برای رفع مشکل PCM

آواتار  مدیر سایت
کابل کشی برای رفع مشکل PCM
توسط   مدیر سایت   ۶۹۷۶ روز قبل

خط من شامل مخابرات منطقه پیروزی می شود از آنجا که این مرکز برای مشترکین تبعیض می گذارد می خواستم نظر شما را بدانم . در این مرکز مشترکینی که خط آنها PCM نیست اینترنت پر سرعت ADSL از طرف ispها واگذار می شود در صورتی که آنها که خطشان PCM است نمی توانند اینترنت adsl بگیرند علاوه بر آن اینترنت عادی dial up شان سرعتش از 33.6 بالاتر نمی رود (خطوط pcm از خطوط معمولی هزینه یشان پایین تر نیست) آیا مخابرات برنامه ای برای کابل کشی برای رفع این مشکل دارد؟

آواتار رضا رمضانی
توسط   رضا رمضانی   ۶۹۵۵ روز قبل

خط من شامل مخابرات منطقه پیروزی می شود از آنجا که این مرکز برای مشترکین تبعیض می گذارد می خواستم نظر شما را بدانم . در این مرکز مشترکینی که خط آنها PCM نیست اینترنت پر سرعت ADSL از طرف ispها واگذار می شود در صورتی که آنها که خطشان PCM است نمی توانند اینترنت adsl بگیرند علاوه بر آن اینترنت عادی dial up شان سرعتش از 33.6 بالاتر نمی رود (خطوط pcm از خطوط معمولی هزینه یشان پایین تر نیست) آیا مخابرات برنامه ای برای کابل کشی برای رفع این مشکل دارد؟

اینجانب نیز در منظقه مخابراتی پیام نور دچار این مشکل می باشم و نمی دانم با وجود این تبعیضی که در این مناطق بوجود آمده چه راه حلی برای استفاده از این تکنولژی را دارم ، آیا استفاده از امکانات و فن آوری اطلاعات حق مسلم ما نمی باشد ؟
و چنانچه هست مسئولین مناطق مخابراتی که اقدام به این نوع کابل کشی نموده اند نمی توانستند قبل از اجرای این قبیل پروژه های خود تصمیم و یا اندیشه ای ، با فرض بر اینکه می دانستند این مشکل بزرگ را در بر خواهد داشت ؟
و راه حلی برای این بخش از مناطق بعد از ایجاد این مشکل عظیم داشته باشند ؟

در صورتی که در همین مناطق دانشجویان و چه بسا محققانی وجود دارند که نیازمند به این فن آوری می باشند ؟

در یک کلام راه حل چیست ؟
تا به کی باید صبر کرد ؟
چه امکاناتی دیگر وجود دارد که جایگزین این مشکل شود ؟

از مسئولین دلسوزی که در وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات می باشند خواهشمندام راه حل ها را به اطلاع ما برسانند . و امیدوارم برای لحظه ای هم که شده خود را در وضعیت کنونی ما ببینند تا شرایط بد و ناراحت کننده ما را بپذیرند .

در صورت وجود راه حلی لطفا مراحل را با صندق الکتریکی اینجانب ارسال نمایید .
با تشکر
رمضانی

آواتار مهین شفیعی
توسط   مهین شفیعی   ۶۹۳۳ روز قبل

کاربرگرامی  باسلام

به آگاهی می رساند بر اساس بررسی های به عمل آمده سیستم های PCM به صورت موقت جهت بهینه سازی شبکه استفاده شده وجوابگوی ADSL (اینترنت پرسرعت )نیست.

انشاالله به زودی با توسعه شبکه کابلی  مشکل  مرتفع خواهد شد. درهر حال طبق اعلام رییس مرکز  شما می توانید به مرکز مخابرات پیروزی مراجعه تا تا پس ازبررسی نسبت به ارایه خط وسرویس ADSL اقدام شود.

روابط عمومی مخابرات استان تهران

آواتار behrooz ghazi moradi
توسط   behrooz ghazi moradi   ۶۹۲۷ روز قبل

بدین وسیله به اطلاع شما می رسانم بنده به مرکز مخابرات پیروزی مراجعه کرده ام و آنها گفتند هیچ کاری نمی شود کرد و برو شکایت کن . تقاضای من از ریاست مرکز این است که خط من به شماره 33320132 را خودشان به مرکز مخابرات پیروزی اعلام کنند تا شاید امکان ارائه خط adsl بروی این خط فراهم شود

با تشکر

آواتار مهین شفیعی
توسط   مهین شفیعی   ۶۹۲۵ روز قبل

مشترک محترم شماره 33320132 به آگاهی می رساند شماره شما دراختیار مرکز قرار گرفت و مکررا با شما تماس گرفته شد ولی متاسفانه ارتباط از سوی شما برقرار نشد .   لذا شخصا به مرکز  پیروزی مراجعه ومشکل خود را با رییس مرکز،جناب آقای عجب گل  درمیان گذارید.

روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران

آواتار مهین شفیعی

مشترک محترم شماره 33320132 به آگاهی می رساند شماره شما دراختیار مرکز قرار گرفت و مکررا با شما تماس گرفته شد ولی متاسفانه ارتباط از سوی شما برقرار نشد .   لذا شخصا به مرکز  پیروزی مراجعه ومشکل خود را با رییس مرکز،جناب آقای عجب گل  درمیان گذارید.

آواتار مهین شفیعی

آواتار مهین شفیعی

آواتار behrooz ghazi moradi
توسط   behrooz ghazi moradi   ۶۹۲۵ روز قبل
نوشته شده توسط: مهین شفیعی

مسئول محترم

ضمن تشکر از زحمات شما و تاسف از اینکه نتوانستم تلفن را جواب بدهم . شماره همراه من : 09329305448 یا شما شماره خود را بدهید تا من از خط خود (33320132) با شما تماس بگیرم

با تشکر فراوان و قدر دانی از زحمات شما

آواتار مهین شفیعی
توسط   مهین شفیعی   ۶۹۲۴ روز قبل

مشترک محترم 33320132 پیرو مذاکره تلفنی شماره مرکز پیروزی جهت هماهنگی 33331111 می باشد.

روابط عمومی مخابرات استان تهران