شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۰۰:۰۰ EN این منم پیرو راه زینب تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » شعر، ادب و طنز » این منم پیرو راه زینب akbar bina جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۸۶ ۱۳:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 این منم پیرو راه زینب توسط akbar bina ۷۰۱۴ روز قبل این منم پیرو راه زینب مهرالسادات عظیمی بسترم سنگر میدان ستیز چکمهءرزم بود پاپوشم رنگ باروت شد آرایش من جای یار اسلحه در آغوشم *** تا شهادت شده معشوقه من خانه و زندگی بر جای نهم میروم تا به ره آن محبوب سر و جان را همه یکجا دهم * کوله بارم همه ایمان و امید بوی خون.عطر و گلابم گردید شربتم شهد شهادت شد وباز برق خمپاره شهابم گردید *** تا ننوشم ز شهادت جامی دمی آسوده نگیرد دل من تا نکوبم سر دشمن بر سنگ حل نگردد همه مشکل من * این منم پیرو راه زینب بانوی سنگر سنگین جهاد کفنم چادر خونین منست به تنم پیرهنی از فریاد *** میروم کینه دشمن در دل یاورم عشق رسول الله است حزب .الله کنم زنده که من مکتبم.مکتب روح الله است . وبلاگ معلم Moallem weblog پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران