شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۱۴:۴۲ EN اهل دنیایم ... ! تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » شعر، ادب و طنز » اهل دنیایم ... ! محمد امامی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۹:۴۶ تعداد پاسخ ها 68 اهل دنیایم ... ! توسط محمد امامی ۷۱۷۲ روز قبل اهل دنیایم . . . !با اجازه ی زنده یاد سهراب سپهری --------------------------------- اهل دنیایمروزگارم بد نیستبادبانی دارم ، خورده هوشی ، وکمی بی دردی!در پی هر تغییرجهت باد تنظیم کنمپیشه ام چاپلوسی استو به شکرانه ی این اقداممحال و روزم خوب استساز من هم کوک است !و به هر دورانی من مدیری دارم ، که بود یار شفیقهم اضافه کاری هم به پاداش و به ترفیع کند امدادماهل دنیایمقبله ام شخص مدیرجانمازم پست است ! مُهرم مهر مدیرمیز سجاده ی من!من وضو با تپش قلب مدیر می گیرمدر نمازم جریان دارد اوجریان دارد پولمن نمازم را پی تکبیرة الاحرام مدیر می خوانمپی قد قامت جاهکعبه ام مجلس اوستحجر الاسود من صندوق اوست !اهل دنیایمپیشه ام چاپلوسی استگاه گاهی می زنم بر خود رنگ !تا که حکمم را تمدید کنندخوب می دانم کار من بی بادبان ، نقش بر دیوار استاهل دنیایمنسبم شاید برسدبه بوقلمونپیشه ام چاپلوسی استو به هر عهد و زمان در پی هر تغییر آب در این دل من جُم نخورد پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران