جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۲ EN قرار نگرفتن مقاله ارسالی به سایت در بخش مقالات تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو » قرار نگرفتن مقاله ارسالی به سایت در بخش مقالات جوادی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ خرداد ۱۳۸۶ ۰۸:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 قرار نگرفتن مقاله ارسالی به سایت در بخش مقالات توسط جوادی ۶۹۴۵ روز قبل با عرض سلام و خسته نباشیدحدودا یک ماه پیش یک مقاله از طریق بخش http://www.ict.gov.ir/articles-fa.html برای سایت فرستادم .اما هنوز منتشر نشده در حالیکه چندتا مقاله دیگه این مدت اضافه شدن، برای پیگیری به شماره ای که سایت بعد ارسال مقاله برای هماهنگی داده بود، زنگ زدم اما گفتن این شماره مربوط به وزارت هست اما بخش رسیدگی به مقالات نیست و سایت شماره ی اشتباه داده!بعد یه شماره دیگه به من دادن که هرچه تماس میگیرم برنمیدارن یا خط روی خط می افته!حالا چکار باید کرد؟موضوع مقاله مزایا و معایب استفاده از نرم افزارهای opensource یا متن باز بود.روی مقاله واقعا کار کرده بودم و کاملا علمی بود و از 6-5 مرجع استفاده کرده بودم.میشه رسیدگی کنین چرا هنوز تو سایت قرار نگرفته؟ممنون پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران