جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۳ EN فیلترینگ اشتباهی جامعترین وبلاگ نظامی فارسی! تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات » فیلترینگ اشتباهی جامعترین وبلاگ نظامی فارسی! سعید راشد جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۶ ۱۹:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 فیلترینگ اشتباهی جامعترین وبلاگ نظامی فارسی! توسط سعید راشد ۷۰۰۳ روز قبل سلام و خسته نباشید. چند روز قبل یکی از دوستان خبر از فیلترینگ وبلاگ میلیتاری دادند که در ISP شهر آنها فیلتر شده بود! امروز متوجه شدم که در یکی ازISPهای شهر ما نیز فیلتر شده است! این فیلترینگ اشتباهی شاید بخاطر وجود کلماتی بوده باشد که بصورت اتوماتیک باعث فیلتر شدن وبلاگ شده باشد اما من هر چی مطالب را مرور کردم چیز مشکوکی ندیدم! یکی از وبلاگهای نظامی که در موتور جستجوی گوگل پا به پای سایتها و وبلاگهای مشهور نظامی پیش میرفت و همواره در بین پنج جستجوی اول قرار داشت و روزانه 300 نفر از آن بازدید میکردند که 10% آنها از کشورهای خارجی بود هم اکنون فیلتر شده است و بازدیدش به کمتر از نصف تقلیل یافته است! لطفا موضوع فیلترینگ این وبلاگ را پیگیری کنید و اگر علت فیلترینگ را هم بفرمایید باعث جلوگیری از چنین اشتباهی در آینده خواهد شد ان شاء الله. با تشکر از مسئولان محترم http://military.blogfa.com پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران