جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۰:۵۴ EN ارسال ناموفق اس ام اس در گوشی جدید تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه » ارسال ناموفق اس ام اس در گوشی جدید باقر نوروزی انارکی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ آبان ۱۳۸۵ ۱۲:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 ارسال ناموفق اس ام اس در گوشی جدید توسط باقر نوروزی انارکی ۶۹۲۱ روز قبل من یک گوشی جدید 5700نوکیا خریداری کردم که در آن ارسال اس ام اس وجود ندارد و قبلا با سیم کارتهای دیگر ارسال انجام می شد و ضمنا شماره مرکز سرویس 9891100500+ هم در گوشی وارد شده و ارسال ناموفق می شود.ضمنا باید چه کار کرد باید سیم کارت را سوزاند و یکی دیگر صادر شود یا راه حلی دارد ضمنا این مشکل را هم یکی دیگر از دوستان سال پیش داشت که منجر به تعویض شماره همراه شد و گوشی ایشان ان 91 بود ممنون خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۶۹۱۴ روز قبل کاربر گرامی با سلام با مراجعه به یکی از دفاتر دولتی در رسالت- امام خمینی-ستار خان-شهرک غرب-وحدت اسلامی مشگل شما بر طرف خواهد شد باقر نوروزی انارکی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ آبان ۱۳۸۵ ۱۲:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط باقر نوروزی انارکی ۶۹۱۲ روز قبل کربلا گفتی و درد مرا تازه کردی؟ من نمی دونم چرا بیشترین امکانات در تهران وجود دارد و معمولا شهرستانی ها عددی به حساب نمی آیند. ضمنا برادر گرامی من در شهرستان هستم و ضمنا به دفاتر خدماتی مخابراتی هم مراجعه کردم ولی هیچ کدام از پرسنل اطلاعی از چنین وضعیتی ندارند. خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۶۹۰۸ روز قبل کاربر گرامی باسلام لطفا"شماره تلفن همراه خود را به واحد ارتباط مردمی (09990)اعلام نماییدتا مشگل شما از نظر فنی بررسی گردد پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران