پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۰:۵۴

عدم صدور به موقع سیمکارت

آواتار  مدیر سایت
عدم صدور به موقع سیمکارت
توسط   مدیر سایت   ۷۲۳۲ روز قبل

باسلام

من درثبت نام بهمن ماه 84 شرکت کردم وطبق قرعه کشی به عمل امده بایستی سیمکارت خود را در مرداد ماه تحویل میگرفتم ولی تا به امروز  که 22/شهریور میباشد موفق به گرفتن سیمکارت خود نشده ام  وبه هر مرکزی که مراجعه میکنم جواب درستی نمیگیرم وبا جواب سربالا ی مسئو لان امر میشوم واز این اداره به آن اداره پاس میشوم مسئو لان محترم در صورتی که این مطلب را خواندید لطفأ پاسخ دهید که آیا درست است که وزارتخانه ارتباطات وفناوری که بایستی سردمدار فن آوری روز باشد واز امکانات روز بهره برده وکار ارباب رجوع را به موقع انجام دهد اینگونه مردم را سرکار بگذارد وبا کاغذ بازی واتلاف وقت وخردکردن اعصاب مردم کار مردم را به امروز وفردا بیاندازد در حالی که هر روز در رسانه ها ما شاهد تبلیغاتی هستیم مبنی بر اینکه سیمگارتهای تمام مردم حتی زودتر از موعد پرداخت میشود ویااینکه اگر این گفته ها درست است و اشتباهی سرزده آیا نباید این اشتباه را هر چه سریعتربرطرف وجبران کرد.

با تشکر

اصغر ثریا یی نیکو -کرج-asn1352@noavar.com

آواتار  مدیر سایت
توسط   مدیر سایت   ۷۲۲۵ روز قبل

بی خیال