جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۴ EN ADSL تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه » ADSL مهرداد یزدانی پور جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آذر ۱۳۸۵ ۰۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 ADSL توسط مهرداد یزدانی پور ۶۶۰۷ روز قبل با سلام خدمت همه عزیزان دست اندر کار وزارت ارتباطات و فن آوری شاید یکی از خواسته های به حق ما ایرانیان استفاده از اینترنت با سرعت بالاست. این روزها داشتن یک خط ADSL این خواسته رو پاسخگو می باشه. من خودم دارای خط ADSL هستم. و بعد از مدت ها از سرعت در اینترنت لذت بردم. اما طبق گفته ها هنوز هم میتونه سرعت بالاتر از این باشه اگه خطوط مخابرات اصلاح بشن. نمیخوام همش به عنوان یه نقاد باشم. دفعه های قبل درباره قبوض اینترنتی گفتم که خدا رو شکر هنوز هستن مسئولینی که صدای ضعیف ما مردم رو بشنون. واسه ارائه خدمات اینترنتی ممنونیم. و این بار برای رضایت بیشتر هموطنان عزیز میخوام که این خطوط مخابرات کمی تعمیر بشن. چون گاهی اوقات وقتی دریافت به مقدار مشخصی میرسه یهو هنگ میکنه. پیشاپیش از توجه شما ممنونم. پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران