جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۶:۴۴ EN تالیا تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه » تالیا تقی زاده جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 تالیا توسط تقی زاده ۷۱۴۹ روز قبل فکر می کنم با گسترش استفاده از سیم کارت های اعتباری تالیا لازم است یک تاپیک هم به این موضوع اختصاص داده شود. تقی زاده جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط تقی زاده ۷۱۴۹ روز قبل من یک سیم کارت از سری جدید که در شیراز ثبت نام می شود خریده ام. اما از بعضی شهرستانها که با من تماس می گیرند، پیام می دهد که خط مشترک مورد نظر اشغال است، لطفا بعدا شماره گیری فرمایید. دو بار هم با 444 تماس گرفته ام... می گویند که تمام دایورت های گوشی تان را غیر فعال کنید درست می شود... اما نشد! کسی هم پاسخگو نیست. نمی دانم این مشکل فنی مربوط به چه قسمتی می شود... شهداد شهلا جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ آذر ۱۳۸۵ ۱۱:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط شهداد شهلا ۷۰۷۶ روز قبل با عرض سلام و احترام یکی دیگر از مشکلات سیم کارت تالیا بد بودن سرویس SMS های آن است. بیشتر مواقع SMS از اپراتور اول یا ایرانسل به تالیا و بالعکس(از تالیا به دیگر اپراتورها) ارسال نمی شود. لطفا رسیدگی فرمایید. با تشکر شهداد شهلا خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۷۰۷۵ روز قبل لطفا" جهت راهنمایی دقیق تر با امور مشترکین تالیا با شماره 8173 تماس بگیرید خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۷۰۷۵ روز قبل لطفا" جهت راهنمایی دقیق تر با امور مشترکین تالیا با شماره 8173 تماس بگیرید خانم بخشی جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مهر ۱۳۸۵ ۱۲:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط خانم بخشی ۷۰۷۵ روز قبل لطفا" جهت راهنمایی دقیق تر با امور مشترکین تالیا با شماره 8173 تماس بگیرید پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران