جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۹ EN قبض های تلفن همراه تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه » قبض های تلفن همراه مهرداد یزدانی پور جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آذر ۱۳۸۵ ۰۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 قبض های تلفن همراه توسط مهرداد یزدانی پور ۷۱۲۴ روز قبل با سلام به همه دوستان و عزیزان من که توی خوزستان هستم و الان دارم نیمه دوم دوره بعدی رو از موبایل طی میکنم هنوز قبض موبایل قبلی بدستم نرسیده. احتمالا دوستان موضوع قبلی رو خونده باشن. من پیشنهاد داده بودم که قبوض به صورت اینترنتی ارائه بشه تا این مشکلات کمتر بشه. و حتی اگه بشه پرداختش هم اینترنتی باشه تا ترافیک بانکی کمتر بشه. ولی متاسفانه کسی از مسئولین عزیز چیزی به گوششون نرسید. به هر حال اینقدر باید در زد تا یکی در رو باز کنه/// با تشکر از وقت عزیزتون که به خوندن این متن دادید. شهداد شهلا جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ آذر ۱۳۸۵ ۱۱:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط شهداد شهلا ۷۰۸۱ روز قبل با عرض سلام و احترام بنده دانشجو رشته کامپیوتر هستم.با توجه به پیشرفت هر روز و یا درست تر هر لحظه صنعت کامپیوتر و در پی آن مخابرات و ICT فکر میکنم نداشتن یک سایت که اطلاعات قبض موبایل(فیش تلفن همراه) در آن قرار گیرد کمبودی باشد که لازم است هر چه سریع تر به این مشکل که راه حل ساده ای دارد رسیدگی گردد. موفق و پیروز باشید. شهداد شهلا پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران