جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۲:۱۴ EN دریافت قبض موبایل به صورت اینترنتی تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه » دریافت قبض موبایل به صورت اینترنتی مهرداد یزدانی پور جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آذر ۱۳۸۵ ۰۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 دریافت قبض موبایل به صورت اینترنتی توسط مهرداد یزدانی پور ۷۱۳۹ روز قبل با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه شما مسئولین محترم من یک خوزستانی هستم که جدیدا در اینترنت سایت شرکت مخابرات خراسان رضوی رو دیدم . نکته جالب این بود که در این سایت می تونستی با تایپ شماره همراه خود قبض موبایل را دریافت کرد. البته مخصوص اهالی عزیز خراسان رضوی بود. سئوال من این هستش که به شکل میشود چنین امکانی را برای شهرستان های استان خوزستان قرار داد. با تشکر ... لطفا پاسخ بنده را فراموش نکنید شهداد شهلا جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ آذر ۱۳۸۵ ۱۱:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط شهداد شهلا ۷۰۸۲ روز قبل با عرض سلام و احترام بنده دانشجو رشته کامپیوتر هستم.با توجه به پیشرفت هر روز و یا درست تر هر لحظه صنعت کامپیوتر و در پی آن مخابرات و ICT فکر میکنم نداشتن یک سایت که اطلاعات قبض موبایل(فیش تلفن همراه) در آن قرار گیرد کمبودی باشد که لازم است هر چه سریع تر به این مشکل که راه حل ساده ای دارد رسیدگی گردد. موفق و پیروز باشید. شهداد شهلا پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران