جناب آقای امامی با سلام و تشکر
خوشحالم که جمع برجسته ای از بلاگرهای ارتباطاتی در این فروم گرد هم آمده اند . فکر می کنم این اولین بار است که ما می توانیم در یک فضای علمی و در عین حال رسمی به تبادل اطلاعات و دیدگاه در باره یک موضوع تخصصی بپردازیم
متاسفانه در کشور ما روابط عمومی الکترونیک خیلی جدی گرفته نمی شود و بیشتر به آن به چشم یک تزیین و پز نگاه می شود . مشکل اصلی در نوع نگاه و بینش دیجیتالی است که افراد و به خصوص مدیران ما باید داشته باشند .
علی رغم اینکه سال گذشته اولین کنفرانس روابط عمومی الکترونیک در ایران برگزار شد اما این کنفرانس تحرک کافی در سازمانهای دولتی ایجاد نکرد . روابط عمومی الکترونیک ضد بوروکراسی است و ما ایرانی ها اگر بوروکراسی را از دست بدهیم همه چیزمان به هم می ریزد . البته زیر ساختها هم خیلی مهم است تا وقتی وضعیت اینترنت در ایران به این وضع اسفبار باشد صحبت از پیاده سازی طرح هایی مثل روابط عمومی الکترونیک خیلی تخیلی به نظر می رسد . اما از یاد نبریم تمام اختراعات و ابداع ها و ابتکارهایی که در طول تاریخ انجام شده اند ابتدا با تمسخر و تعجب عمومی همراه بوده اند . من فکر می کنم برای شروع باید از خودمان آغاز کنیم سعی کنیم تا جایی که می توانیم ماموریتهای اداری خود را از طریق اینترنت و تکنولوژی های اینترنتی به انجام برسانیم مثلا در حوزه رسانه ها می توان به تهیه بولتن بوردهای اینترنتی به جای بریده جراید کاغذی و دعوت ایمیلی از خبرنگاران رسانه ها برای کنفرانس های خبری و راه اندازی وبلاگهای سازمانی در حیطه مسوولیتهای خودمان اشاره کرد .
به هر حال خوشحال می شوم دوستانی که از نزدیک دستی بر آتش دارند نظرات خود را در این باره مطرح کنند و بیشتر به مشکلات و موانع اجرایی تحقق روابط عمومی الکترونیک در ایران بپردازند