پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۰:۵۳

تنظیمات tenor axt

آواتار علی شکرچیان
تنظیمات tenor axt
توسط   علی شکرچیان   ۷۲۱۸ روز قبل

سلام

من یه مشکل با config tenor  برای termination  دارم من دو  جا با tenor a800  کار می کنم و روت هام خیلی خوب جواب میده نزدیک به 6500 دقیقه هم ترا فیک در روز دارم . یه هفته پیش یه روت جدید راه انداختم که 24 خط بی سیم دارم و از tenor axt 2400  استفاده می کنم  config tenor  را هم از sample config  هایی که برای termination  هست انجام دادم  . مشکل من این هست که call  ها روی تنور گیر می کنه یعنی بعضی مواقع نشون مبده که 10  active call  دارم ولی 12 خط من اشغال هست .

کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟

علی

آواتار مهدی تابش
توسط   مهدی تابش   ۷۲۱۸ روز قبل

سلام

دوست عزیز مشکلی که اشاره کردید علت های زیادی میتواند داشته باشد. یکی از مهمترین علتها عدم کار کردن صحیح supervision  میباشد ( هم answer و هم Disconnect ) و دلیل آن عدم تشخیص سیگنال قطع توسط تنور میباشد .

در بعضی موارد نیز pocket lost و قطعی اینترنت نیز باعث میشود که مسیج قطع از طرف سافت سوییچ و یا گیت وی اورجینیتور به تنور شما نرسد و خط شما آزاد بماند .

در هر دو صورت با فعال کردن( VAD( voice activity detection در terminator gateway ویا سافت سوییچ ( در صورت مدیا پراکسی ) میتوان این مشکل را حل کرد

اگر دوست داشتید با ایمل من تماس بگیرید.

آواتار علی شکرچیان
توسط   علی شکرچیان   ۷۲۱۷ روز قبل

سلام

ممنون از راهنماییتون  . شما می تونیید ترافیک خوب برای شیراز بفرستین ؟

من پورت خالی برای شیراز دارم  و خطهام هم  caller id  ندارن و می تونم یه روت مطمعن با کیفیت عالی بهتون بدم .  اگه ترافیک دارین لطفا قیمت پیشنهادی و طریقه پرداختتون را بفرمایید .

ممنون

علی

آواتار سید محمد حامد متقی نژاد
توسط   سید محمد حامد متقی نژاد   ۷۱۹۳ روز قبل
من به تنور AX25 یا AX8 نیاز دارم. اگر کسی میتونه تهیه کنه لطفا بهم خبر بده.