جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۰۹:۰۷ EN ASG400 & AFT400 configuration تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » متخصصان مخابرات » ASG400 & AFT400 configuration AliReza Yazdani جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ خرداد ۱۳۸۶ ۰۶:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 ASG400 & AFT400 configuration توسط AliReza Yazdani ۶۹۷۷ روز قبل با سلام من برای اولین بار ی دستگاه تنور خریدم که قراره توی Lan ازش استفاده کنم. این دستگاه ها که یکی مدل AFT400 هست که سمت Line قرار می گیره و دیگری ASG400 که سمت Phone قرار می گیره برای انتقال 4 خط هست. من فعلاً قصد دارم یک خط اون رو راه بندازم. کاری که تا الان انجام دادم از طریق کنسول Invalid IP روی هر یک از دستگاه ها گذاشتم و اینها یکدیگر رو Ping می کنن. از طرفی نرم افزار Tenor configure manager رو هم نصب کردم ولی نمی دونم چه تنظیماتی از طریق این نرم افزار باید انجام بشه. کسی هست که بتونه کمکم کمه ؟ ضمناً این نرم افزار فقط یکی از دستگاه ها رو میشناسه (ASG400) موقع اتصال به AFT400 پیغام زیر ظاهر می شه : Please install Tenor Configure Manager: TENOR_CLIENT_CM104.06.00_012006 , or the latest به نظرتون چیکار بایدد کرد؟ پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران