جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۱۵:۱۱ EN تنظیمات tenor axt تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » متخصصان مخابرات » تنظیمات tenor axt علی شکرچیان جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مهر ۱۳۸۵ ۲۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 تنظیمات tenor axt توسط علی شکرچیان ۷۲۱۸ روز قبل سلام من یه مشکل با config tenor برای termination دارم من دو جا با tenor a800 کار می کنم و روت هام خیلی خوب جواب میده نزدیک به 6500 دقیقه هم ترا فیک در روز دارم . یه هفته پیش یه روت جدید راه انداختم که 24 خط بی سیم دارم و از tenor axt 2400 استفاده می کنم config tenor را هم از sample config هایی که برای termination هست انجام دادم . مشکل من این هست که call ها روی تنور گیر می کنه یعنی بعضی مواقع نشون مبده که 10 active call دارم ولی 12 خط من اشغال هست . کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟ علی مهدی تابش جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ شهریور ۱۳۸۵ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی تابش ۷۲۱۷ روز قبل سلام دوست عزیز مشکلی که اشاره کردید علت های زیادی میتواند داشته باشد. یکی از مهمترین علتها عدم کار کردن صحیح supervision میباشد ( هم answer و هم Disconnect ) و دلیل آن عدم تشخیص سیگنال قطع توسط تنور میباشد . در بعضی موارد نیز pocket lost و قطعی اینترنت نیز باعث میشود که مسیج قطع از طرف سافت سوییچ و یا گیت وی اورجینیتور به تنور شما نرسد و خط شما آزاد بماند . در هر دو صورت با فعال کردن( VAD( voice activity detection در terminator gateway ویا سافت سوییچ ( در صورت مدیا پراکسی ) میتوان این مشکل را حل کرد اگر دوست داشتید با ایمل من تماس بگیرید. علی شکرچیان جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مهر ۱۳۸۵ ۲۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی شکرچیان ۷۲۱۷ روز قبل سلام ممنون از راهنماییتون . شما می تونیید ترافیک خوب برای شیراز بفرستین ؟ من پورت خالی برای شیراز دارم و خطهام هم caller id ندارن و می تونم یه روت مطمعن با کیفیت عالی بهتون بدم . اگه ترافیک دارین لطفا قیمت پیشنهادی و طریقه پرداختتون را بفرمایید . ممنون علی سید محمد حامد متقی نژاد جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ اَمرداد ۱۳۸۵ ۱۸:۴۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد حامد متقی نژاد ۷۱۹۳ روز قبل من به تنور AX25 یا AX8 نیاز دارم. اگر کسی میتونه تهیه کنه لطفا بهم خبر بده. پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران