جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۰:۵۳ EN کی میایی ای مهدی عزیز{عج) تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » عمومی » کی میایی ای مهدی عزیز{عج) ali bina جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۸۵ ۰۱:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 کی میایی ای مهدی عزیز{عج) توسط ali bina ۷۰۰۹ روز قبل بنام خدا "کی میایی؟" از:خدیجه حدائق-فیروزآباد من وپنجره و جمعه دست در دست انتظار پشت حوصله ی باغ بیدارنشسته ایم تامباداروزی که میایی خواب به سراغ مان بیاید. راستی برای چندمین بار شکوفه های بهار نارنج دلم به شوق آمدنت شکوفاشدندودرخزان نیامدنت برزمین ریختند پس کی میایی ؟ وقتی اشک میهمان آسمان چشمان من می شود . در عصر نیامدنت می فهمم که هنوز باید شمع روشن کند. آخرتا چند جمعه دیگرمیتوانم تاب بیاورم؟ شمع دلم آب شد پس کی میایی؟ . وبلاگ معلم پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران