جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۹ EN لطفا تالار بدهید تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » عمومی » لطفا تالار بدهید محمد جواد بابایی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ آذر ۱۳۸۵ ۰۸:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 لطفا تالار بدهید توسط محمد جواد بابایی ۷۱۴۰ روز قبل سلام خسته نباشیددر حال حاضر بسیاری از سایتهای خارجی تالار های گفتگوی رایگان و با امکانات عالی می سازند اما قالب آنها انگلیسی استاهمیت و فواید تالارهای گغتگو پوشیده نیست بنابراین خواهشمندم تالارهای گفتگوی رایگان با قالب فارسی در اختیار ایرانیان قرار دهید که ما مجبور نباشیم برویم از ایرانیان مقیم کره جنوبی تالار بگیریم و در تمام تالارمان فرهنگ کره ای را تبلیغ کنیم. آنقدر تنفر آمیز بود که من ترجیح دادم از همان تالارهای خارجی قالب انگلیسی استفاده کنم اما فرهنگ بیگانه ترویج نکنمامیدوارم اقدام شود محمد جواد بابایی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ آذر ۱۳۸۵ ۰۸:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد جواد بابایی ۷۱۳۹ روز قبل خودم یک سرویس خارجی پیدا کردم که قالب فارسی رو هم پشتیبانی می کنه. البته ایراداتی هم داره پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران