جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۳۷ EN تبریک به شرکت ارتباطات زیرساخت تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » عمومی » تبریک به شرکت ارتباطات زیرساخت محمد امامی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۹:۴۶ تعداد پاسخ ها 68 تبریک به شرکت ارتباطات زیرساخت توسط محمد امامی ۷۱۵۸ روز قبل رئیس جدید روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت منصوب شد . طی حکمی از سوی یوسف پور ، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت، آقای « حسین شفیع » به عنوان رئیس جدید اداره روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت منصوب شد. آقای حسین شفیع دارای سوابق فعالیت در روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت ، دفتر روابط عمومی وزارت، روابط عمومی شرکت طرح و توسعه تلفن ایران و ... می باشد. من به نوبه ی خودم این فرصت خدمتگزاری را به این دوست و برادر ارجمند تبریک می گویم. و همچنین به دوست شفیق آقای محمد چهرقانی که به معاونت دفتر مدیرعامل و روابط عمومی آن شرکت ارتقا یافته و منصوب گردیده اند تبریک می گویم و برای این هر دو عزیز آرزوی موفقیت می کنم. پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران