|
|
اجراي بيش از ۱۰۷ هزار متر حفاري و ۴۶ هزار متر فيبرکشي در آذربايجان غربي
مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات آذربايجانغربي از اجراي بيش از ۱۰۷هزار متر حفاري و ۴۶ هزار متر فيبرکشي در آذربايجان غربي در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي ICT آذربايجان غربي، قاسم جليلينژاد مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات آذربايجانغربي اظهار کرد: اين پروژه در استان آذربايجان غربي در شهرستان خوي از تيرماه سالجاري کليد خورده و طي طراحي انجام شده براي اين شهرستان در عرض يکسال ۸۰ کيلومتر حفاري برنامه ريزي شده است.
وي افزود: در شهر خوي در حال حاضر ۶۵ کيلومتر حفاري و تعداد ۷۸۲ عدد سرپست نوري(FAT) در معابر شهري نصب شده و حدود ۳۷ کيلومتر فيبر کشي در داخل ميکروداکت (شوتينگ) انجام پذيرفته و از اين حيث پروژه پيشرفت ۸۱ درصدي دارد.
جليلي نژاد بيان کرد:پروژه نهضت ملي توسعه فيبرنوري در شهرستان سلماس از شهريورماه امسال آغاز و با گذشت ۳ ماه از انجام پروژه هم اکنون با انجام ۸۹۰/۳۳ کيلومتر حفاري و نصب ۲۷۲ عدد سرپست نوري (FAT)در معابر شهري به پيشرفت ۸۰ درصدي رسيده است، که اميدواريم تا پايان آذرماه طي مراسمي با حضور وزير محترم ارتباطات بهره برداري از پروژه براي مردم شهرهاي خوي و سلماس انجام پذيرد.
مدير کل ارتباطات استان با اشاره به مشکلات به وجود آمده در استان براي توسعه اين پروژه در شهر هاي ديگر گفت:در شهرستان مهاباد نيز پروژه از مرداد ماه سالجاري کليد خورده که متاسفانه بخاطر اختلاف پيمانکار اجرايي با اپراتور صبانت متوقف شده بود که طي جلساتي اين موضوع بررسي و مقرر گرديد ظرف چند روز آينده با تعويض پيمانکار عمليات حفاري از سر گرفته شود.
جليلي نژاد با اشاره به علت عقب ماندگي توسعه پروژه در مرکز استان افزود:پروژه در شهرستان اروميه از اواخر مهرماه استارت پروژه کليد خورد که با گذشت يک ماه از انجام پروژه حدود ۷ کيلومتر حفاري و ۵۴ عدد FAT نصب شده است.
وي افزود:طبق برنامه ريزي صورت گرفته مقرر گرديده با افزايش دستگاه ترنچر سرعت اجراي پروژه در شهر اروميه افزايش يابد.
وي خبر داد: طبق برنامه ريزي صورت گرفته، اجراي پروژه فيبرنوري شهرهاي سردشت و مياندوآب در دست طراحي بوده که با اتمام طراحي طي ماه هاي آتي اين شهر ها نيز وارد فاز اجرايي مي شود.
|
|
|
|
|
|
|
رهبر معظم انقلاب :از فضاي مجازي استفاده کنيد براي اميدآفريني، براي توصيه به صبر، براي توصيه به حق، براي بصيرتآفريني، براي توصيه به خسته نشدن، تنبلي نکردن، بيکار نماندن و مانند اينها.
|
|
|
|
|
|
|
سايبرداگ ۲ شيائومي، يک دوست رباتيک جديد ايتنا - در سخنراني سالانه مدير عامل شيائومي، لي جون، علاقه مندان به فناوري و افراد کنجکاو غافلگير شدند زيرا برخلاف انتظارشان به جاي خبر عرضه خودروي شيائومي، با چيزي حتي جذابتر مواجه شدند:سايبرداگ ۲، نسل دوم ربات چهارپاي شيائومي.
در سخنراني سالانه مدير عامل شيائومي، لي جون، علاقه مندان به فناوري و افراد کنجکاو غافلگير شدند زيرا برخلاف انتظارشان به جاي خبر عرضه خودروي شيائومي، با چيزي حتي جذابتر مواجه شدند: سايبرداگ ۲، نسل دوم ربات چهارپاي شيائومي.
نسل دوم سگ سايبري شيائومي، که ۴۰% نسبت به نسل قبلي خود سبکتر هم شده است و ۹ قطعه آن نيز با چاپ سهبعدي قابل تغيير و تعويض است، از ميکرو موتور خلاقانه CyberGear استفاده ميکند که نه تنها قدرت بالايي را ارائه ميدهد بلکه قابليتهاي حرکتي اوليه آن را نيز افزايش داده است. اين چهارپاي شگفتانگيز ميتواند مجموعهاي از حرکات چابک، از پرشهاي جلو و عقب گرفته تا تعظيم را انجام دهد، و حتي کارهاي چالشبرانگيزي مانند اسکيتبرد و گامهاي فضايي را انجام دهد. با گنجاندن يک کنترل از راه دور UWB جمع و جور، صاحب آن ميتواند کنترل يکپارچه بر روي اين همراه روباتيکش را تجربه کند، از جمله توانايي شبيهسازي پيادهروي آرام سگ.
|
|
|
|
|
گوشي سرقتي را چگونه پيدا کنيم؟ با افزايش چند برابري قيمت گوشيها در بازار، خريدن دوباره گوشي آن هم در شرايطي که گم شده يا به سرقت رفته باشد، هزينههاي بالايي براي کاربران دارد؛ بنابراين وجود برخي امکانات از سوي اپراتورها و گوشيها ميتواند در رديابي گوشي گم شده يا سرقتي کمک کند.
در حالي که گوشيهاي دستدوم در بازار رايج است، با اجراي رجيستري و لزوم ثبت شماره در تلفن همراه، در صورتي که فردي بخواهد گوشي خود را بفروشد يا به ديگري منتقل کند، بايد حتما فرآيند انتقال مالکيت را انجام دهد؛ بنابراين اگرچه بحث سرقت و رديابي گوشيهاي سرقتي از اهداف اصلي طرح رجيستري نبوده است، اما اين پروژه ميتواند به رديابي گوشيهاي به سرقترفته کمک کند.
روش رديابي گوشي در اپراتور اول تلفن همراه
مشترکان اپراتور اول براي رديابي گوشي مفقودشده يا به سرقترفته خود ميتوانند شماره سريال گوشي مندرج روي جعبه گوشي را از طريق خطوط دائمي همراه اول، ارسال و سرويس رديابي گوشي را فعال کنند.
سرويس رديابي گوشي تا ۱۰ روز پس از دريافت شماره سريال، به جستوجوي گوشي مفقودشده ميپردازد و در پايان در صورت موفقيت در رديابي گوشي، نتيجه را از طريق پيامک به اطلاع مشترک ميرساند تا مشترک ساير مراحل حقوقي را از طريق مراجع ذيربط پيگيري کند. درصورت عدم موفقيت در رديابي، مشترک ميتواند براي رديابي مجدد گوشي خود اقدام و سرويس را مجددا فعال کند.
|
|
|
|
|
044-33488230-2 ezatollahzadeh@ict.gov.ir 044-33488233 |
|
|
|
ارومیه، میدان امامت ،بلوار امامت ،جنب زیرگذر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان غربی |
|
|