وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 پنج شنبه ۱۳۸۷/۰۸/۳۰ ، ۲۱:۵۳
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

« پیام کوتاه تهدید کننده»

در یک تقسیم‌بندی جدید، پیام‌های کوتاه را به انواع گوناگونی تقسیم می‌کنند. طبقه‌بندی انواع این پیام‌های کوتاه نیز  نسبت به احساسی که گیرنده پس از دریافت آن دچارش می شود بستگی دارد.
اولین و بارزترین نوع پیام کوتاه، پیام کوتاه شادی‌آور است، که نکات طنز روز در آن می‌گنجد، البته این نوع پیام‌ها بر اساس شرایط خاص و زمان مشخص تغییر می‌کند. به عنوان مثال با توجه به بازی‌های درخشان تیم ملی کشورمان در رقابت‌های جام جهانی فعلاً بیشتر این پیام‌ها به این موضوع مهم معطوف شده‌اند.
دومین طبقه‌بندی که قرار بود مهم‌ترین و کاربردی‌ترین نوع پیام‌هاباشد، پیام‌های کوتاه خبری است که این دسته  ازپیام‌ها خیلی مورد توجه کاربران ایرانی قرار ندارد. فرستنده این پیام‌ها تلاش دارد تا موقعیت گیرنده را ارزیابی کند. پیامهایی با این مضمون چه خبر؟ کجایی؟ زودتر زنگ بزن در این دسته قرار می‌گیرد که البته پس از فرستادن این پیام حتماً یک تماس تلفنی خواهیم داشت، در غیراین صورت پیام ناقص می‌ماند.
در طبقه‌بندی دیگر، پیامهای پندآموز و نصیحت کننده جای می گیرند. انواع عبارت‌های فیلسوفانه، عارفانه و البته عاشقانه در این دسته قرار دارند که تلاش می کنند عواطف به خواب رفته را بیدار و یا جریحه‌دار سازد.
اما به تازگی مشترکان گرامی با یک پیام تازه مواجه شده‌اند که آن را در هیچ کدام از این تقسیم‌بندی‌ها نمی‌توان گنجاند و آن پیام کوتاه تهدید کننده است. مضمون این پیام این است: «مشترک گرامی به منظور ارایه خدمات بهتر و قطع نشدن ارتباط، صورتحساب خود را تا 15/4/85 پرداخت فرمایید.»
این پیام شاید در وهله اول اصلاً تهدید کننده به نظر نیاید اما کافی است تا کاربر نگاهی به تقویم بیاندازد و آن‌گاه  متوجه بعد تهدید کنند SMS شود.
اما اظهارات مشترکان پس از دریافت این SMS نیز شنیدنی است. عده‌ی بسیاری زمانی SMS را دریافت کردند که هنوز قبض تلفن همراه آنان به دستشان نرسیده بود. آنان معتقدند: دلیلی ندارد زمانی که به هر دلیلی قبض هنوز  به دست ما نرسیده این پیام کوتاه فرستاده شود.
اما بسیاری نیز با این طرح موافق‌اند، آنان می‌گویند: این پیام مشخص می‌کند که زمان پرداخت قبض‌ها فرا رسیده و در صورتی که این قبوض به دست مشترک نرسیده باشد می‌تواند برای گرفتن المثنی اقدام کرد.
از سوی دیگر چون در قبض‌های المثنی مهلت پرداخت قبض مشخص نیست این پیام کمک شایانی برای پرداخت به موقع قبوض می‌نماید.
نکته جالب در این بین ،رفتار مشترکان پس از دریافت چنین پیام‌هایی است. اکثر قریب به اتفاق مشترکان پس از دریافت این پیام آن را پاک کردند تا جایی که واحد خبر به سختی توانست  متن کامل این پیام کوتاه را پیدا کند.
در هر حال مشترکانی که از این اقدام شرکت ارتباطات سیار رضایت داشتند ما را به این نتیجه رساندند که همه تهدیدها هم، مذموم و نگران کننده نیست.

سارا کروبی - کارشناس واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

۱۳۸۵/۰۴/۱۱
۱۵:۵۰