وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 پنج شنبه ۱۳۸۷/۰۸/۳۰ ، ۲۲:۲۱
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

نکات و انعکاس 6/5/87

نکات قابل توجه
صفحه 1 : روزنامه عصر اقتصاد در خبری از قول مهندس«فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: طراحی تلفن ثابت اعتباری انجام شده است و به محض مشخص شدن این که چه تجهیزاتی لازم است می‌توان هزینه اجرایی را پیش‌بینی کرد.
صفحه‌2 : روزنامه اقتصادپویا در خبری مهندس«فیضی» آورده است: زمان واگذاری سهام شرکت مخابرات ایران منوط به سازمان حسابرسی است و این سازمان نظر خود را درباره افزایش سرمایه ارایه کرده اما در خصوص قیمت پایه هنوز اعلام نظر نکرده است.
صفحه 3 : روزنامه جام‌جم در خبری از قول مهندس«روح الهی» مدیر عامل شرکت مخابرات تهران آورده است: یک طرح کلی درباره مجوز توسعه یک میلیون پورت دیتای پرسرعت برای کشور تهیه شده و ما از لحاظ شاخص‌های جهانی در سرویس‌های پرسرعت جزء کشورهای پایین جدول هستیم.
صفحه 3 : روزنامه جمهوری در خبری از قول دکتر «محامدپور» معاون آموزش و پژوهش وزارت ارتباطات آورده است: مشاور خارجی طرح اپراتور سوم از میان چهار گزینه هفته آینده انتخاب و معرفی می‌شود.
صفحه 6 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول «رضوی» معاون فنی شرکت ارتباطات سیار آورده است: آنتن‌هایی که ماه‌های اخیر جمع‌آوری شده از نصب آن بیش تر است و مخالفت شهروندان با نصب آنتن‌ها دلیل ضعف آنتن‌دهی شبکه تلفن همراه به حساب می‌آید.
صفحه 6 : روزنامه جهان اقتصاد در خبری از قول دکتر «زارعیان» مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران آورده است: در حال حاضر تعرفه 89 ریال پیامک‌های فارسی برای سیم کارت‌های اعتباری کشور اعمال نشده و تنها برای سیم کارت‌های دائمی همراه اول اعمال می‌شود.
صفحه 8 : روزنامه صبح اقتصاد در خبری از قول«رحمانی» مدیر عامل شرکت بورس آورده است: درصورت ارائه اطلاعات مالی شرکت مخابرات و تعهدنامه وزارت ارتباطات در هفته جاری امکان عرضه سهام این شرکت در هفته آینده وجود دارد.


انعکاس اخبار
سخنان مهندس«فیضی» در خصوص طراحی تلفن ثابت اعتباری در کشور به اتمام رسیده در روزنامه‌های عصر اقتصاد، ابراراقتصادی، صبح اقتصاد، سیاست روز و جام جم آورده شده است.
سخنان مهندس «فیضی» در خصوص زمان واگذاری سهام مخابرات همچنان نامشخص است در روزنامه‌های اقتصادپویا، اسرار، سیاست روز و همشهری آورده شده است.
سخنان «روح الهی» درخصوص درخواست مجوز توسعه پورت دیتای پر سرعت در روزنامه جام‌جم آورده شده است.
سخنان دکتر «محامدپور» در خصوص مزایده اپراتور سوم تلفن همراه کشور اول شهریور ماه برگزار می‌شود در روزنامه جمهوری آورده شده است.
سخنان دکتر «زارعیان» در خصوص پیامک فارسی سیم کارت‌های اعتباری 16 تومان محاسبه می‌شود در روزنامه جهان اقتصاد منعکس شده است.
سخنان «فتحعلی» در خصوص مزاحمان تلفنی به 6 ماه حبس محکوم می‌شوند در روزنامه‌های ابراراقتصادی و جهان اقتصاد آورده شده است.






۱۳۸۷/۰۵/۰۸
۱۰:۳۴