وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 شنبه ۱۳۸۷/۰۶/۱۶ ، ۰۸:۴۵
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

نکات و انعکاس 22/3/87

انعکاس اخبار

 سخنان دکتر«غفاریان» در خصوص بهره برداری از شبکه هوشمند ملی در کشور در روزنامه‌های صاحب قلم، ایران، ابراراقتصادی، اقتصادپویا و صبح اقتصاد منعکس شده است.
 سخنان دکتر «محامدپور» در خصوص ارسال نظرات کارشناسی ITU درباره اسناد مزایده اپراتور سوم در روزنامه‌های ابراراقتصادی و صاحب قلم آورده شده است.
سخنان «زنگنه»در خصوص ورود مخابرات به بورس، بار دیگر به تأخیر افتاد در روزنامه جهان اقتصاد منعکس شده است.
سخنان مهندس «صدوقی» در خصوص حذف هزینه پیامک‌های به مقصد نرسیده بررسی می‌شود درروزنامه‌های ابراراقتصادی، راه مردم، صاحب قلم و دنیای اقتصاد منعکس شده است.
سخنان «سعادت» در خصوص پایین بودن سرعت اینترنت به دلیل پایین بودن ظرفیت‌هاست در روزنامه‌های جهان اقتصاد، ابراراقتصادی، اقتصادپویا و صاحب قلم منعکس شده است.
نکات قابل توجه

صفحه 1 : روزنامه صاحب قلم در خبری به نقل از روابط عمومی وزارت و از قول دکتر «غفاریان» رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران آورده است: شبکه IN ملی که در سطح کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت نصب شده هنوز کاملاً عملیاتی نیست اما پس از انتقال به شرکت مخابرات ایران، مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
صفحه‌ 2 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول دکتر «محامدپور» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آورده است: نظرات کارشناسی اتحادیه بین المللی مخابرات(ITU) درباره اسناد مزایده اپراتور سوم تلفن همراه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال شده است.
صفحه 2 : روزنامه جهان اقتصاد در خبری از قول «زنگنه» رئیس سازمان خصوصی سازی آورده است: ورود مخابرات به بورس که طبق وعده‌های متوالی مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بود روز بیست و دوم خرداد صورت گیرد به تأخیر افتاد.
صفحه 3 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول مهندس «صدوقی» مدیر عامل شرکت ارتباطات سیارآورده است:حذف هزینه پیامک‌های به مقصد نرسیده در حال بررسی است تا هزینه پیامهایی که به علت ضعف شبکه به مقصد نمی‌رسند از مشترک دریافت نشود.
صفحه 4 : روزنامه جهان اقتصاد در خبری از قول «سعادت» رئیس کمیسیون اینترنت نظام صنفی آورده است: با توجه به تماس‌های مکرر شرکت‌های اینترنتی مبنی بر پایین بودن سرعت اینترنت تنها دلیل مخابرات پر بودن ظرفیت گیت وی پهنای باند است.

۱۳۸۷/۰۴/۱۱
۱۳:۵۵