وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 جمعه ۱۳۸۷/۰۴/۱۴ ، ۰۸:۰۶
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

دکتر محمد سلیمانی: ارتباطات، ‌اهرم و عامل پیشرانه و توسعه کشورها است
پیشرفت و تحول‌های بنیادی و اساسی در حوزه اجتماع، اقتصاد و فرهنگ، بدون زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، غیر اقتصادی است.

 به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمد سلیمانی در مراسم گرامیداشت روز جهانی ارتباطات، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: مبادله، توزیع و خرید کالا با استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی موجود، امکان تحولات عظیمی را به وجود می‌آورد.
وی افزود: خرید گندم از کشاورزان، یکی از این نمونه‌ها است که وزارت بازرگانی توانست با استفاده از بستر مهیا شده، هزینه گندم خریداری شده از کشاورزان را که پیش از این چند ماه به طول می‌انجامند، طی سه روز، پرداخت کند.
وی با بیان این مطلب که کسی نمی‌تواند نقش ICT را در امر عدالت اجتماعی، نفی کند، خاطر نشان کرد: فراهم کردن امکان دسترسی تمامی اقشار در نقاط دور افتاده به متخصصین پزشکی و درمانی باعث می‌شود که بسیاری از معضلات آن‌ها، از بین برود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ارتباطات را درمان درد فساد و تخلفات مالی عنوان کرد و تصریح کرد: ثبت نقل و انتقالات مالی و فراهم شدن امکان ردیابی آن‌ها، موجب کاهش رانت خواری خواهد شد.
وی ادامه داد: شبکه ارتباطی کشور، در حال حاضر از قابلیت‌های فراوانی برخوردار است و می‌تواند سرویس‌های مناسبی را به مردم ارائه کند.
دکتر محمد سلیمانی با اشاره به اعطای پروانه اپراتور اول در روز جهانی ارتباطات گفت: با اعطای این پروانه، از سویی محدوده کاری اپراتور اول مشخص و از سوی دیگر آخرین مرحله ورود شرکت مخابرات به بورس نیز به انجام می‌رسد.
وی ادامه داد: پروانه اپراتور سوم تلفن همراه که قرار است نسل سوم این نوع از تلفن را ارایه دهد، یکی دیگر از برگ‌های زرین تلاش‌های دولت نهم است و به واسطه آن می‌توانیم شاهد جذب سرمایه‌گذاری کلان داخلی و خارجی در این حوزه باشیم.
وی اعطای پروانه Wimax را یکی دیگر از زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه عنوان کرد و تصریح کرد: به واسطه این فناوری، انحصار سیستم ارتباطی از حوزه سیمی، خارج خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که تهیه، تدوین و تصویب این پروانه‌ها، حاصل ساعت‌ها کار کارشناسی و مشاوره‌ای است، خاطر نشان کرد: بدون شک، این مهم بودن هدایت و کمک دکتر محمود احمدی نژاد، با این سرعت، به نتیجه نمی‌رسید.
وی با اشاره به امضای قرارداد میان دانشگاه‌ها و مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خاطر نشان کرد: این قراردادها در حوزه ارتباطات و فضایی بوده و ارزش آن نیز حدود 118 میلیارد تومان است.
وی با بیان این مطلب که انعقاد قرارداد با دانشگاه‌ها در یک حوزه و با این حجم، یک رکورد جدید است، تأکید کرد: تمامی قراردادها پروژه محور است که امیدواریم این موضوع به الگویی برای دیگر سازمان‌ها تبدیل شود.
دکتر محمد سلیمانی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهای دولت نهم، اظهار داشت: در حال حاضر و به و اسطه تلاش کارشناسان، مدیران و پیمانکاران این حوزه، واگذاری تلفن ثابت در تمامی شهرها به روز شده و تعداد سیم کارت‌های تلفن همراه به 39 میلیون شماره رسیده است.
وی با بیان این مطلب که طرح تجاری 40 ماهه اپراتور دوم تلفن همراه در مدت، 14 ماه تحقق پیدا کرده است، تصریح کرد: دولت نهم در جهت ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری خارجی، بی‌نظیر عمل کرده است.

انتهای پیام

۱۳۸۷/۰۲/۲۵
۱۰:۲۲