وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 سه شنبه ۱۳۸۷/۰۷/۱۶ ، ۰۹:۲۸
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد: تدوین دستور العمل جدید تعیین خسارت شبکه فیبرنوری
دستورالعمل جدید تعیین خسارت وارده به شبکه فیبرنوری تدوین شده است و در سال جاری عملیاتی خواهد شد.

مهندس محمد باقر ظهوری فر، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: بر اساس این دستور العمل، مبالغ قابل پرداخت در خصوص خسارات قطعی فیبرنوری، با در نظر گرفتن متوسط هزینه‌های بازسازی مسیر قطع شده، محاسبه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به این موضوع، هزینه‌های خسارتی قطعی فیبرنوری در سال 87 افزایش خواهد یافت که از سوی خسارت زنندگان به شبکه پرداخت می‌شود.
محمد باقر ظهوری‌فر ادامه داد: پیش از این، خسارات دریافتی در این حوزه بسیار جزئی بوده که با عملیاتی شدن این دستورالعمل، هزینه‌های مذکور معتدل‌ و منطقی تر شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب که شبکه فیبرهای نوری، یک سرمایه ملی است، تصریح کرد: متأسفانه طی سال 86 نسبت به زمان مشابه سال پیش از آن، تعداد قطعی‌های فیبرنوری افزایش یافته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که با تلاش‌های صورت گرفته و تمهیدات اندیشیده شده، زمان قطعی‌های اینترنت در سال گذشته نسبت به زمان مشابه سال 85، حدود 10 درصد کاهش یافت.
محمد باقر ظهوری فر در خصوص برخی از آسیب‌های احتمالی قطعی‌های گسترده شبکه فیبرنوری گفت: آسیب اصلی در این حوزه متوجه کاربران استفاده کننده از شبکه IP کشور است که متأسفانه به واسطه این قطعی‌ها مجبور به استفاده از شبکه نامطلوب هستند.
وی تأکید کرد: از سوی دیگر قطعی‌های شبکه فیبرنوری موجب قطعی ارتباط میان استان‌ها می‌شود و فعالیت‌هایی که خدمات رسانی آن‌ها از طریق شبکه دیتا صورت می‌گیرد را با مشکل و وقفه جدی مواجه می‌سازد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: همچنین به دلیل آنکه از این ارتباطات به صورت ترانزیت بین الملل استفاده می‌شود، قطعی‌های گسترده فیبرنوری، ارتباطات بین المللی که از این شبکه بهره می‌برند را با مشکل مواجه می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: از آن جایی که شبکه ارتباطی کشور به صورت یکپارچه عمل می‌کند، این قطعی‌ها موجب بروز خسارات امنیتی و فرهنگی نیز می‌شود.
وی ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین دلایل قطعی‌های فیبرنوری، ناهماهنگی در اجرای طرح‌های عمرانی است که در صورت همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف، می‌توان علاوه بر سازندگی، امکان کاهش قطعی‌ها در سال جاری را فراهم کرد.
انتهای پیام

۱۳۸۷/۰۲/۰۸
۰۹:۵۸