وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
 پنج شنبه ۱۳۸۷/۰۸/۳۰ ، ۲۰:۲۴
نقشه سایت | پرسشهای متداول | تالارهای گفتگو
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
ارسال مطلب نشانی و تلفن مدیران آشنایی با وزارت وزیران پس ار انقلاب
فرم نظرخواهی ارسال صفحه به دوستان افزودن به آدرسهای برگزیده نسخه قابل چاپ این سایت را Homepage خود کنید آمار بازدیدکنندگان

RSS 2.0
  حریم شخصی کاربران


Powered by RADCOM

نکات و انعکاس 2/2/87

نکات قابل توجه

صفحه 1 : روزنامه دنیای اقتصاد در خبری به نقل از سیتنا و از قول «فرنقی زاده» مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات آورده است: در صورت واگذاری مخابرات به بخش خصوصی این شرکت هم حق دارد که به ارائه اینترنت پرسرعت بپردازد.
صفحه‌ 2 : روزنامه اقتصادپویا در خبری به نقل از سیتنا و از قول دکتر «محامدپور» معاون آموزش و پژوهش وزیر ارتباطات آورده است: ایران توانایی برگزاری دوره‌های آموزشی و تحقیقاتی از جمله NGN و نسل سوم تلفن همراه را برای کشورهای متقاضی منطقه را دارد.
صفحه 2 : روزنامه دنیای اقتصاد در خبری به نقل ازسیتنا و از قول دکتر «غفاریان» رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران آورده است: کاهش قیمت سیم کارت همراه اول، بر اساس تشابه قوانین و مقررات حاکم بر اپراتورها صورت می‌گیرد.
صفحه 3 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری به نقل از سیتنا و از قول مهندس «مطلع» مدیر عامل کارخانجات مخابراتی ایران آورده است: قرارداد توسعه 4/2 میلیون سوئیچ همراه اول با شرکت ارتباطات سیار متعقد شد.
صفحه 4 : روزنامه خبر در خبری از قول دکتر «سلیمانی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آورده است: تمامی کارهای طرح ارسال پیامک با تلفن ثابت انجام شده است و تعرفه آن نیز به تصویب رسیده است.
صفحه 5 : روزنامه دنیای اقتصاد در خبری از قول مهندس «فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: این شرکت با واگذاری به روز سیم کارت‌های اعتباری همراه اول در خصوص مزایده شماره‌های رند این نوع سیم کارت تصمیم نهایی را اتخاذ می کند.
صفحه 5 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول مهندس«مهدیون» مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات آورده است: متوسط زمان انتظار دریافت ارتباط دسترسی پرسرعت دیتا به 6/4 هفته کاهش یافت.

انعکاس اخبار

 4 خبر از خبرگزاری سیتنا در 7 روزنامه منعکس شده است:
- حق مخابرات برای ارایه اینترنت پرسرعت(دنیای اقتصاد- اقتصادپویا- ابراراقتصادی)
- توانایی ایران برای برپایی دوره‌های NGN و نسل سوم تلفن همراه برای کشورهای منطقه (اقتصادپویا)
- مبنای کاهش قیمت همراه اول تشابه قوانین بین اپراتورها است(دنیای اقتصاد-جهان اقتصاد)
- قرارداد توسعه 4/2 میلیون سوئیچ همراه اول با کارخانجات مخابراتی ایران منعقد شد(ابراراقتصادی)
 سخنان دکتر «سلیمانی» در خصوص تصویب طرح ارسال پیامک با تلفن ثابت در روزنامه خبر منعکس شده است.
 سخنان مهندس «فیضی» در خصوص مخابرات برنامه‌ای برای مزایده شماره‌های رند اعتباری ندارد در روزنامه‌های دنیای اقتصاد و جهان اقتصاد منعکس شده است.
سخنان مهندس«مهدیون» در خصوص زمان انتظار ارتباط دسترسی پرسرعت دیتا کاهش یافت در روزنامه‌های ابراراقتصادی و جهان اقتصاد آورده شده است.
سخنان «سبوحی» درخصوص موانع پیش روی شرکت‌های ندا باید حذف شود در روزنامه‌های جهان اقتصاد، سرمایه، اقتصادپویا و ابراراقتصادی منعکس شده است.
سخنان دکتر «حسنی صدر» در خصوص ایران پیشتاز برگزاری دوره‌های آموزشی ITU در منطقه خاورمیانه در روزنامه جهان اقتصاد آورده شده است.

۱۳۸۷/۰۲/۰۲
۱۶:۳۱