ارائه خدمات شبکه هوشمند سراسری با کیفیت مطلوب ازوظایف معاونت نگهداری ومدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت است که با همکاری استانها امکان پذیرمی شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت ، مهندس خاتمی معاون نگهداری ومدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت بااعلام این مطلب افزود: متقاضیان شبکه هوشمند سراسری زیرساخت برای دریافت این خدمات می توانندبه دفاتر مشترکان خدمات تلفن شهری مراجعه کنند و شرکت ارتباطات زیرساخت درحال بررسی راه های دیگر نیز است.
مهندس خاتمی درادامه گفت: به زودی این امکان برای متقاضیان شبکه هوشمند سراسری فراهم خواهدشد که از طریق وب سایت شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به تکمیل فرم درخواست سرویس شبکه هوشمند سراسری وارسال آن به این شرکت کنند.
معاون نگهداری ومدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت درادامه با اشاره به این مطلب که ارائه خدمات شبکه هوشمند سراسری به عنوان یک ارزش افزوده نقطه عطفی برای شرکت ارتباطات زیرساخت خواهدبود افزود: موفقیت شرکت ارتباطات زیرساخت درخدمات رسانی به مشتریان ومتقاضیان شبکه هوشمند با اطلاع رسانی وسیع وفرهنگ سازی لازم امکان پذیرخواهدبود که این موضوع از جمله برنامه های روابط عمومی این شرکت است.
مهندس خاتمی درخصوص مزایای شبکه هوشمند سراسری گفت: هم اکنون هموطنان نیازهای ارتباطی خودرا ممکن است به سختی وازروش های گوناگون تأمین کنند درحالی که ازطریق شبکه هوشمند سراسری این امکان وجود داردکه باصرف هزینه ای باکمتر وبا سهولت بیشتر، بااستفاده از امکانات ارتباطی موجود ، خدمات جدید دراختیارآنان قرارگیرد.
معاون نگهداری ومدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت درادامه به تدوین روند اداری عرضه وواگذاری خدمات شبکه هوشمند اشاره کرد وافزود: مادراین خصوص جلسات متعددی با شرکت های مخابرات استانی داشته ایم وطی نشست های متعدد از طریق سامانه ویدئوکنفرانس دستورالعمل های لازم را برای آنان تشریح کرده ایم تا شرکت های مخابرات استانی این امکان را داشته باشند که بتوانند به نمایندگی از شرکت ارتباطات زیرساخت به عرضه خدمات شبکه هوشمند اقدام کنند.
مهندس خاتمی درخصوص تعیین تعرفه شبکه هوشمند سراسری وسهم بهره برداران مخابراتی با توجه به تعهدات آنها گفت: هم اکنون کمیته ای تشکیل شده است وامیدواریم دراین خصوص به زودی به نتیجه نهایی برسیم چراکه شفاف شدن مسایل تعرفه ای انگیزه بالایی هم برای مشتریان این شبکه و هم شرکت های مخابرات استانی به عنوان واگذارکنند خدمات شبکه هوشمندسراسری ایجاد خواهدشد.