| m2babaey |
| Newbie |
| محمد جواد بابایی |
|
|
|
| مرد |
|
| Friday, December 15, 2006 |
| Thursday, July 02, 2009 2:21:23 PM |
5 [0.77% تمام پیامها / 0.00 پیام در روز] |
|
سلام چند وقت هست که بیشتر سایتهایی که ssl دارند باز نمی شوند من در سایت scriptlance.com برنامه نویسی می کنم و در واقع به نوعی صادرات نرم افزار انجام می دهم (به سهم کوچک خودم) اما مدتی هست که برای باز کردن صفحات مهم این سایت به مشکل برخورده ام چون تقریبا تمام صفحاتش با https هستش به طور کلی معتقد به این محدودیت کلی نیستم. کسانی که وبسایت دارند و برای ورود به مدیریت هاست خود برای امنیت خود از Ssl استفاده می کنند باید چه کنند؟ اگر هم ssl باز نشود باید محدود به سایتهای محدود باشد. مقدمتا لطفا کنید بفرمایید محدودیت را برای سایت scriptlance.com و scriptlance.net بردارند و حل درست مساله را هم به طور کلی در نظر داشته باشید به امید آنکه اثر کند
|
|
آقای هراتیان با ایمیل مرا مطلع کردند که مطلب مرا خوانده اند و پیگیری می کنند. من از ایشان تشکر می کنم
|
خودم یک سرویس خارجی پیدا کردم که قالب فارسی رو هم پشتیبانی می کنه. البته ایراداتی هم داره
|
سلام خسته نباشید در حال حاضر بسیاری از سایتهای خارجی تالار های گفتگوی رایگان و با امکانات عالی می سازند اما قالب آنها انگلیسی است اهمیت و فواید تالارهای گغتگو پوشیده نیست بنابراین خواهشمندم تالارهای گفتگوی رایگان با قالب فارسی در اختیار ایرانیان قرار دهید که ما مجبور نباشیم برویم از ایرانیان مقیم کره جنوبی تالار بگیریم و در تمام تالارمان فرهنگ کره ای را تبلیغ کنیم. آنقدر تنفر آمیز بود که من ترجیح دادم از همان تالارهای خارجی قالب انگلیسی استفاده کنم اما فرهنگ بیگانه ترویج نکنم امیدوارم اقدام شود
|
سلام اولا آیا شما پاسخ های ما را می خوانید؟ دوما من یک تالار گفتگو برای مهندسین برق از طریق سرویس رایگان forumer.com ساختم. اهداف این سایت کاملا و فقط علمیه اما بعد که به آشناهایم گفتم برن نگاه کنن همه گفتن فیلتره. ظاهرا تمام تالارهایی که توسط این سایت ساخته میشه فیلتره عیب نداره شاید دلیلی داشته اما لااقل تالار منو از فیلتر دربیارین. آخه من که نمابر ندارم لطفا پیگیری کنید:آدرس سایت فیلتر شده: www.forumer.com/iranees
قابل توجه که iranees مخفف Iranian Electrical Engineeing Students است
|
|