|
|
 رتبه فرستنده: Advanced Member عضو گروه: Administration, Moderators
|
سلام
اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 و یا ایمیل ejraee@ict.ir مربوط به دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات ارسال و از طریق تلفن 88114508 021 پیگیری فرمایید.
در مقابل اگر سایت غیر اخلاقی یا ضد انقلاب دیدید میتوانید نشانی آنرا برای بررسی بیشتر به اینجا ارسال کنید.
محمود هراتیان نژادی عضو هیات مدیره پست بانک
|
|
رتبه فرستنده: Newbie عضو گروه: Member
|
من سایتهای غیر اخلاقی رو بر روی ISP خودم فیلتر میکنم .
این امر در بعضی موارد باعث می شود که مشتریها از سرویس اینترنت ما استفاده نکنند .
در پی همین امر با فیلترینگ مخابرات تماس گرفتم و آدرس سایتها رو به اونا دادم . اول گفتن اگه سایت غیر اخلاقی باشه ما جهت فیلتر کردن اقدام می کنیم . ولی بعد گفتم باید با قوه قضائیه هماهنگی بشه .
من سئوالم اینه یه سایت غیر اخلاقی کجاش جای سئوال داره که باید با قوه قضائیه هماهنگی بشه ....؟
لطفاً توضیح بدید اگه ما یه سایت داشته باشم ( فقط غیر اخلاقی ) باید با کجا هماهنگی کنیم ؟
H.D
|
|
|
سلام -
من سایتی سراغ دارم که شدیدا مشکل اخلاقی دارد
ببینم چگونه می شود آدرس آن را باری فیلتر شدن داد ؟
باید برای کجا ارسال کنم؟
اسن سایت عکسهای بسیار مبتذل و ... دارد .
|
|
|
متاسفانه سایت های زیادی فیلتر شده است.
من الان دامین ام را برای درآمدزایی روی سایت http://www.sedoparking.com پارک کرده ام که متاسفانه این سایت فیلتر شده و فکر نکنم چیز خاصی در این سایت وجود داشته باشد....
شما می تونید از طریق دامین www.xibide.com چک کنید که وقتی به این آدرس می روید سپس به آدرس بالا رجوع کرده و دامین بالا فیلتر شده است..
|
|
|
با سلام
لطفا در فیلترینگ سایت imdb.com تجدید نظر بفرمائید
|
|
|
|
|
|
haratian نوشت:
سلام
اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات ارسال و از آن طریق پیگیری فرمایید. هراتیان
با عرض سلام خدمت مدیران فناوری اطلاعات
در مورد سایت های که اشتباهی فیلتر شده اند باید بگویم سایت های زیادی هستند از جمله سایت به نام ایگلد این سایت که یک بانک اینترنتی معتبر است حدود چند وقتی است که فیلتر شده. https://www.e-gold.com یه کم در مورد سایت ایگلد(برای اینکه شما بتوانید پولی را که در سایت های خارجی بدست می آورید به ایران انتقال دهید یا آن را در اینترنت خرج کنید به یک حساب در یک بانک آنلاین اینترنتی احتیاج دارید.یکی از این حساب های پولی معروف و پر کاربرد حساب پولی ایگلد است.حساب پولی ایگولد کاملاً رایگان است و فقط از شما برای نگهداری پولتان هزینه های ناچیزی دریافت می کند.شرکت ذخیره نقره و طلا (G & SR)در سال 1996 به صورت سیستم پرداخت ایگلد بنیان نهاده شده و تا سال 1999 بخشهای مختلف آن جهت پرداخت و مبادلات تجاری مختلف توسعه پیدا کرد.در ژانویه2000 جهت کاهش ریسک مالی شرکت Nevis.wl با مسئولیت محدود ایجاد گردید.در حال حاضر اکثر کشورها (G & SR)را به رسمیت شناخته و تبادل مالی آن را پذیرفته اند.ایگلد یک سیستم اعتباری اینترنتی است که جهت افتتاح حساب در آن نیازی به داشتن اعتبار نیست.مبالغی که در حساب ایگلد واریز می شود، بصورت وزنی و بر اساس قیمت فلزات (طلا)قابل محاسبه است.مثلا اگر هر اونس طلا 400 دلار باشد و شما بخواهید 400 دلار به حساب خود واریز نمایید در حقیقت یک اونس طلا در حساب شما وجود دارد.(اگر قیمت طلا تغییر کند اعتبار شما نیز تغییر می کند).اکثر سایت های اینترنتی به خصوص سایت های مالی دنیا ایگلد را می پذیرند و شما به راحتی می توانید تبادلات مالی خود را از طریق ایگلد انجام دهید. https://www.e-gold.com بعد از این که پولی به حساب شما در ایگلد واریز شد با افتتاح یک حساب ارزی خیلی راحت پول را به حساب بانکی در ایران منتقل می کنیم)
من بارها به مدیران شرکت مخابرات ایمیل زده ام و اعتراض کرده ام آنها بعد از یه مدت طولانی ایمیل زدنند و گفتند که سایت ایگلد یک بانک اینترنتی نیست بلکه کارش خرید و فروش طلا است حالا شما قضاوت کنید شما به جایی که پول شما را نگهداری می کنند و می توانید پولی از حسابی به حساب دیگر واریز کنید می گویید سایت خرید و فروش طلا فکر کنم آنها وارد سایت شده اند و چند تا عکس شمش طلا دیده اند و گفته اند که کارش خرید و فروش طلا است در ضمن یه موقع با سایت گلدکوست آن را اشتباه نگرید آن شرکت هرمی است اما سایت ایگلد یک بانک اینترنتی است حالا بد است که یه عده ارز به ایران وارد کنند حتی جای هیچ کلاهبرداری نیست مثل شرکت گلد کوست نیست که ارز از ایران خارج کند
اگر سایت های اینترنتی فیلتر شوند شاید بشود با یک فیلتر شکن وارد شد اما سایت ایگلد را نمی توان با هر فیلتر شکنی وارد شد بعضی از فیلتر شکن ها سایت ایگلد را باز نمی کنند بعضی ها هم احتمال هک شدن حساب هم هست بعضی از افراد سودجو اقدام به فروش فیلتر شکن برای ورود به ایگلد با قیمت های گزاف کرده اند و افرادی که در این بانک پول دارند مجبور هستند این فیلتر شکن ها را بخرند --------------------- از شما مدیران شرکت فناوری اطلاعات درخواست دارم مشکل ورود به ایگلد را حل کنید. آدرس سایت ایگلد https://www.e-gold.com
e-gold.com
|
|
|
سلام ، نگفتین که اگه سایتی فیلتر نشده به کجا باید بگیم ؟
|
|
|
بنام خدا
با سلام
احتراما به استحضار می رساند که اینجانب به عنوان یک متخصص دانشگاهی با نحوه فیلترینگ کلمات اشکال جدی دارم. به طور مثال زمینه فعالیت اینجا در دانشگاه بررسی اثرات مواد آلاینده محیطی در ایجاد سرطان پستان می باشد. که هر وقت من در گوگل کلمه breast cancer را جستجو می کنم صفحه کاربر گرامی دسترسی به سایت فوق مقدور نمی باشد ظاهر میشود که این عمل بسیار ناامید کننده است. حتی درمواردی من مجبور شده ام که از طریق سایت های crack برای گرفتن اطلاعات علمی استفاده کنم که اصلا زیبنده نیست.
به نظر میرسد که باید نحوه فیلترینگ کلمات تغییر کند.
با تشکر دکتر منصور ابراهیمی پزوهشکده سبز تحقیقات زیست محیطی دانشگاه قم
|
|
|
با عرض سلام و خسته نباشید به شما مسئولین عزیز
میخواستم در مورد مراحلی که منجر به فیلتر شدن یک سایت میشود ، توضیحاتی عرض نمایید .
متاسفانه ما صاحبین سایتها ، به دلیل کمبود اطلاعات در این زمینه ، همیشه سرگردانیم که بازه کاری مان تا چه حد است و خط قرمزها کجا هستند تا آنها را رعایت کنیم !
مشخصا اگر قوانون درستی در این زمینه تدوین بشود و همه خطوط و حد و مرزها مشخص شود و این مسئله به صورت بهینه شده در بی آید میتواند به امر پیشرفت فناوری اطلاعات در کشور کمک شایانی بکند .
ولی اگر رویه به همین حالت باشد که هر سایتی که کلمات مورد نظر را دارد فیلتر شود ، این امر میتواند ضررهای زیادی به امر تحقیقاتی و بدنه علمی کشور وارد کند !
شما تصور کنید سایتی که مسائل علمی و پزوهشی میپردازد و اصلا هیچ دخل و خرجی با سایتهای پرونو گرافی ندارد و در ضمن آگاه سازی و ارائه دستاوردهای علمی به خانواده ها و جوانان کمک میکند تا به بهداشت مناسبی برای ادامه حیات برسد ، را همسان با یک سایت پرونوگرافی که مبنا اش تخریب اخلاق و پایه های زندگی است ، قرار میدهیم و فیلتر میکنیم ، فقط به خاطر اینکه کلمه مزکور را ذکر کرده است !
من خودم نویسنده ام و رشته ام هم میکروبشناسی است ، همان طور که میدانید تنها راه جلوگیری از بیماری ایدز پیشگیری است ، حال من چطوری مقاله ای در مورد پیشگیری از ایدز بنویسم که کلمه ای از سکس و کاندوم در آن نباشد !
والا به خدا ، ما میخواهیم پایه های جامعه را با افزایش آگاهی های بهداشتی بالا ببریم ولی متاسفانه بعد از چند وقت که سایتمان مشهور میشود و پر بازدید مشاهده میکنیم که سایتمان فیلتر میشود ؟
من در خیر خواهی شما مسئولین عزیز شکی ندارم ، ولی از شما خواهانم تا برنامه ای مدون و مشخص برای این امر اتخاذ کنید تا از فیلتر شدن سایتهای علمی و سایتهای پژوهشی که اصلا هیچ گرایش سیاسی و پرونوگرافی ندارند ، جلوگیری شود ، چون ادامه این روند ضررهای بسیار زیادی را به بدنه علمی کشور وارد میکند و متاسفانه مجوب افزایش روند ناآگاهی مردم و دور بودن آنها از منابع علمی میشود .
با آرزوی توفیق برای شما عزیزان زحمت کش ایران
|
|
|
jahangold نوشت:haratian نوشت:
سلام
اگر فکر می کنید سایت شما و یا کسی که می شناسید، اشتباها فیلتر شده است، می توانید اعتراض خود را به نمابر 02188429267 دفتر مدیر کل محترم اجرایی فناوری اطلاعات ارسال و از آن طریق پیگیری فرمایید. هراتیان
با عرض سلام خدمت مدیران فناوری اطلاعات
در مورد سایت های که اشتباهی فیلتر شده اند باید بگویم سایت های زیادی هستند از جمله سایت به نام ایگلد این سایت که یک بانک اینترنتی معتبر است حدود چند وقتی است که فیلتر شده. https://www.e-gold.com یه کم در مورد سایت ایگلد(برای اینکه شما بتوانید پولی را که در سایت های خارجی بدست می آورید به ایران انتقال دهید یا آن را در اینترنت خرج کنید به یک حساب در یک بانک آنلاین اینترنتی احتیاج دارید.یکی از این حساب های پولی معروف و پر کاربرد حساب پولی ایگلد است.حساب پولی ایگولد کاملاً رایگان است و فقط از شما برای نگهداری پولتان هزینه های ناچیزی دریافت می کند.شرکت ذخیره نقره و طلا (G & SR)در سال 1996 به صورت سیستم پرداخت ایگلد بنیان نهاده شده و تا سال 1999 بخشهای مختلف آن جهت پرداخت و مبادلات تجاری مختلف توسعه پیدا کرد.در ژانویه2000 جهت کاهش ریسک مالی شرکت Nevis.wl با مسئولیت محدود ایجاد گردید.در حال حاضر اکثر کشورها (G & SR)را به رسمیت شناخته و تبادل مالی آن را پذیرفته اند.ایگلد یک سیستم اعتباری اینترنتی است که جهت افتتاح حساب در آن نیازی به داشتن اعتبار نیست.مبالغی که در حساب ایگلد واریز می شود، بصورت وزنی و بر اساس قیمت فلزات (طلا)قابل محاسبه است.مثلا اگر هر اونس طلا 400 دلار باشد و شما بخواهید 400 دلار به حساب خود واریز نمایید در حقیقت یک اونس طلا در حساب شما وجود دارد.(اگر قیمت طلا تغییر کند اعتبار شما نیز تغییر می کند).اکثر سایت های اینترنتی به خصوص سایت های مالی دنیا ایگلد را می پذیرند و شما به راحتی می توانید تبادلات مالی خود را از طریق ایگلد انجام دهید. https://www.e-gold.com بعد از این که پولی به حساب شما در ایگلد واریز شد با افتتاح یک حساب ارزی خیلی راحت پول را به حساب بانکی در ایران منتقل می کنیم)
من بارها به مدیران شرکت مخابرات ایمیل زده ام و اعتراض کرده ام آنها بعد از یه مدت طولانی ایمیل زدنند و گفتند که سایت ایگلد یک بانک اینترنتی نیست بلکه کارش خرید و فروش طلا است حالا شما قضاوت کنید شما به جایی که پول شما را نگهداری می کنند و می توانید پولی از حسابی به حساب دیگر واریز کنید می گویید سایت خرید و فروش طلا فکر کنم آنها وارد سایت شده اند و چند تا عکس شمش طلا دیده اند و گفته اند که کارش خرید و فروش طلا است در ضمن یه موقع با سایت گلدکوست آن را اشتباه نگرید آن شرکت هرمی است اما سایت ایگلد یک بانک اینترنتی است حالا بد است که یه عده ارز به ایران وارد کنند حتی جای هیچ کلاهبرداری نیست مثل شرکت گلد کوست نیست که ارز از ایران خارج کند
اگر سایت های اینترنتی فیلتر شوند شاید بشود با یک فیلتر شکن وارد شد اما سایت ایگلد را نمی توان با هر فیلتر شکنی وارد شد بعضی از فیلتر شکن ها سایت ایگلد را باز نمی کنند بعضی ها هم احتمال هک شدن حساب هم هست بعضی از افراد سودجو اقدام به فروش فیلتر شکن برای ورود به ایگلد با قیمت های گزاف کرده اند و افرادی که در این بانک پول دارند مجبور هستند این فیلتر شکن ها را بخرند --------------------- از شما مدیران شرکت فناوری اطلاعات درخواست دارم مشکل ورود به ایگلد را حل کنید. آدرس سایت ایگلد https://www.e-gold.com
واقعا جای تاسف است که سایتی که به عنوان یک بانک معتبر بین المللی شناخته شده است و خوشبختانه با ایران هم مشکلی ندارد بدون هیچ دلیلی فیلتر می شود!
|
|
رتبه فرستنده: Member عضو گروه: Member
|
من هم اعلام واقعا تاسف از موضوع بانک را دارم.و همچنین بعضی مسایل دیگر که به نظر هر کسی عقدهای از ماهواره یا چیزهای دیگر دارد سر اینترنت پیاده می کندولی واقعا آیا اینترنت با این همه فیلتر شکن فایده دارد. هر روزه چند سایت فیلتر شکن جدید معرفی میشود.آیا واقعا تقلیل کاهش سرعت 128کیلو بیت adsl نتیجه ای را غیر از منعطف کردن مردم به سایر روشهای ارتباطی نمی کند ایا در ایران شرکت های مانند شیراز آنلاین (www.shirazonline.com) نسبت به ارائه خدمات ماهواره ای نمی کنند چرا آنها را فیلتر نمی کنید همیشه در کارهایتان معمولا یکجا می لنگد .من به نکته ای جالب اشاره می کنم که در مورد فیلترکردن سایت ای گلد در سایتی به عنوان مضحکه نوشته بود
از آنجایی که بعضی از انتقالات وجوه در این بانک حرام می باشد پس فیلتر کردن آن از هفتاد سال عبادت برتر است.
|
|
|
آقا من نمابر ندارم.
راه دیگه ای برای پیگیری فیلتر اشتباهی بگین.
منتظرم
ممنون
|
|
|
سلام اگه میشه فیلتر سایت منو هم باز کنید چون اشتباهی فیلترش کردید البته من اهل ارومیه هستم به بعضی ها فیلتر شده نشون میده به بعضی ها هم معمولی لطفآ درستش کنید
www.meta-hack.com
منتظرم
بای
|
|
|
با عرض سلام
من با این که از پنج شنبه عصر نمابر فرستادم که به فیلترینگ اشتباهی سایتم رسیدگی کنند متاسفانه هیچ اقدامی تا حالا نشده . چرا ؟؟؟؟
مدیر وب سایت مثل هیچ کجا
|
|
|
سلام اولا آیا شما پاسخ های ما را می خوانید؟ دوما من یک تالار گفتگو برای مهندسین برق از طریق سرویس رایگان forumer.com ساختم. اهداف این سایت کاملا و فقط علمیه اما بعد که به آشناهایم گفتم برن نگاه کنن همه گفتن فیلتره. ظاهرا تمام تالارهایی که توسط این سایت ساخته میشه فیلتره عیب نداره شاید دلیلی داشته اما لااقل تالار منو از فیلتر دربیارین. آخه من که نمابر ندارم لطفا پیگیری کنید:آدرس سایت فیلتر شده: www.forumer.com/iranees
قابل توجه که iranees مخفف Iranian Electrical Engineeing Students است
|
|
|
آقای هراتیان با ایمیل مرا مطلع کردند که مطلب مرا خوانده اند و پیگیری می کنند. من از ایشان تشکر می کنم
|
|
|
سلام دوستان وب سایت من 2 روز هست که فیلتر شده باید چه کار کنم هیچ مشکلی هم نداره لطفا راهنمایی کنین! www.ir4n.ir
ba in Domain Vared Shid Filter Nashode !! :( www.booterteam.ir/index/index.php
www.ir4n.ir Ro Az Filter DAr Biyarin !!!
|
|
|
جناب آقای هراتیان این شماره تماس که گذاستین کانکشن دیال آپ است
لطفا تلفن درست را بزارین
www.ir4n.ir Ro Az Filter DAr Biyarin !!!
|
|
|
با سلام به همه شما مدیران عزیز که شبانه روز همگی زحمت میکشید.... من سهیل هستم..پدرم 30 سال پیش فوت شد..هنگامی که اپراتور مخابرات بود....................................... همیشه.مخابرات عشق.ومشق من بود.... مدیر گرامی...17سال است که با دستگاه کامپیوتر زندگی میکنم..هم اکنون تحصیلاتم را در رشته برنامه نویسی..به سبک delphi...vb..asp.nt میباشد..وپروکسی را نیز به خوبی میشناسم..اما هیچوقت در راه هک قدم نگذاشتم... 3 روز قبل در حین کار با گوگل..به یک سایت خاطی و بی شرم برخوردم.که گویا از ساپورت سرور .و دارای چنین دامین به خصوصی برخوردار است..و من هنوز نفهمیدم..که مالک آن چرا تا کنون..بعد از 3 سال فعالیت شرم بار ..اکنون مشغول به کار است... سایت مذکور با آدرسهای متعدد..مبادرت.به فروش.وسایل ماهواره ای..جاسوسی.وترویج فحشا در روز روشن به طور علنی وعینی.نموده... وحتی اخیرا کارشان به آنجا کشیده.که به جسارت تمام..فیلترینگ رابه مبارزه میطلبد.. و در طی هفته جاری.از جوانان معصوم.و بی تجربه.این آب وخاک.اخاذی.وحق آبونمان...؟؟حق فساد طلب میکند..شخص مذکور..یک نفر است گروهی را به نام مدیر.در اختیار گرفته. به نام محمد حسین مالکی..که بنده کلیه اطلاعاتی را که جمع آوری کردم ..به سمع میرسانم....... www.satsat.net www.dvb2.com www.sat4u.org و پول ها را به این حساب جمع میکند. شماره حساب 0100550453007 به نام محمد حسین مالکی.با اسن مستعار آرین......نزد بانک ملی ایران 2.....شماره حساب مهر 0100767557003..نزد بانک کشاورزی.. 3....ملی کارت 60737991012317529
************************************************************ این هم ایمیل این سایت.... sat4uu@gmail.com **************************************************** در ادامه باید عرض کنم..مدیران عزیز شما هم اگر لینک های زیز را ببینید..موارد بالا را تصدیق خواهیدکرد.. این هم خدمتی بود از جانب .بنده..به نیاکانم.ایرانم..و آب وخاکم. چون شما هم ببینید.متاثر خواهید شد...که گستاخی در چه حد.؟ این سایت در تمامی موارد مملکتی..ترویج فساد..تمسخر قشرهای..دولتی ..روحانیت..در شهرستا نها..دریافت تبلیغات از دبی ..دختران..پسران...جعل اسناد دولتی..و 1000 مورد که هر روز راجب ان بحث میکنند..و هیچکس هم با آنان کاری ندارد.. مقام عالی ..استدعا دارم..زحمت 4 شبانه روز بیخوابی .که بر من وارد شده..مهم نیست...لطفا..عمق فاجعه را درک کنید
************************************************************************************************************************************************* با تشکر..سهیل.....بابل.. دانشگاه آزاد اسلامی...مدیریت صنعتی.......****** لطفا اقدام نمایید تا حساب ها مسدود...سایت ها فیلتر شوند ********
محل اخاذی ** www.dvb2.com/Reg.htm
ahmadl
|
|
|
Guest |