|
|
 رتبه فرستنده: Advanced Member عضو گروه: Administration, Moderators
|
اگر من بجای وزیر بودم چه کارهایی میکردم و چه کارهایی نمیکردم؟
شما چطور؟ اگر وزیر بودید، چه کارهایی میکردید و جه کارهایی نمیکردید؟
به بهترین و مناسبترین پاسخها از طرف وزیر جوایز ارزندهای اهدا خواهد شد.
محمود هراتیان نژادی عضو هیات مدیره پست بانک
|
|
 رتبه فرستنده: Newbie عضو گروه: Member
|
من اگر به جای وزیر بودم برنامه ی خودم رو برای عموم مردم معلوم می کردم! چون بحث فناوری اطلاعات دیگر به عامه ی مردم مربوط است. من اگر به جای وزیر بودم فناوری اطلاعات را در فناوری شبکه موبایل کشور خلاصه نمی کردم ! من اگر به جای وزیر بودم بک کار اساسی میکردم. اول از همه یه فکری واسه فانون کپی رایت(حداقل داخلی) می کردم که اگر یکی مثل منی فردا رفت یک نرم افزار ساخت فرتی هر بچه ای نره سیدیش رو 300 تا تک تومنی رایت کنه !!!!! من اگر به جای وزیر بودم می دونستم ایران چه مغزهایی داره که اگر کمی به اونها بها داده بشه میتونند بهترین ها توی تولید نرم افزار در جهان بشن که البته این کارها نیاز به اعتبار دولتی و سازماندهی (برای شروع کار) داره ! من اگر به جای وزیر بودم همون کار قائم مقام فراهانی رو می کردم ! یک سری رو کاملا دولتی می فرستادم که برن تکنولوژی روز دنیا رو یاد بگیرن و اون رو روز به روز (یا حتی لحظه به لحظه) به اطلاع ما برسونن . از اون طرف هم یک عده رو مسئوال پیشرفت اون توی خود کشور می کردم. من اگر وزیر بودم .....
"پیشنهادات خوب شما مورد توجه قرار گرفتند." هراتیان
|
|
 رتبه فرستنده: Advanced Member عضو گروه: Member
|
توجه به افکار عمومی و دیدگاههای کارکنان در خصوص اقدامات و فعالیت ها و همچنین ویژگی های شخصی و مدیریتی و .... از جمله موضوع هایی است که می تواند ضمن رهاندن مدیران از یکسونگری ، آنان را از واقعیت ها آگاه ساخته و تصمیم گیری های آنان را بهینه سازد و زاویهی انحراف های آنان را در همان آغاز بنمایاند. به دنبال طرح این پرسش که اگر به جای وزیر بودید چه می کردید ، باید گفت که خدا کند نباشم ! چرا که شرایط سیستم اداری کشور ما به گونهای است که کمتر رغبتی در افراد توانمند برای پذیرش مسئولیتها باقی می گذارد و البته با این وضع باید دست و بازوی کسانی را که مسئولیتی را میپذیرند و صادقانه و با سلامت فعالیت می کنند بوسید.
اما با توجه به علایقم ، اگر زبانم لال ! من به جای وزیر بودم ، حتما در اولین فرصت دریچه ای را برای تعامل مستقیم و بدون واسطه با کارکنانم می گشودم و چه دریچه ای بهتر از همین تالارهای مجازی گفتگو. این اقدام می تواند زمینه های مناسبی را برای باز گذاشتن مجاری ارتباطی با خود و شنیدن مستقیم پیام های کارکنان و همچنین فرصت خوبی برای پاسخگویی به شبهات فراهم آورد. به نظر می رسد در این خصوص توجه روابط عمومی ها باید به این موضوع معطوف شود و به عنوان مشاوری امین و صادق، این امکان را برای کارکنان و وزیر محترم فراهم آورند.
"از حضور شما در تالارهای گفتگوی وزارت و پیشنهادات ارزنده شما بسیار خوشحالم. امیدوار با کمک جنابعالی در گسترش و تاثیر این تالارها در برنامهریزی و تصمیم گیری مدیران ارشد وزارت موفق باشیم" هراتیان
محمد امامی
|
|
|
با توجه به نیاز بالای جامعه به بسترهای الکترونیکی و فاصله زیاد ما از خدمات IT با یک برنامه ریزی فاز بندی شده و بر اساس اولویت نیازهای مردم خصوصا در بخش خدمات شهری و بانکی اقدام به مستند سازی اطلاعات مرتبط و مورد نیاز برای بکارگیری در فرآیندهای نرم افزاری مطابق الگوی کشورهای توسعه یافته می نمودم و .... ادامه داره ....
"از حضور شما در تالار گفتگو و پیشنهادات خوب شما استقبال میکنیم." هراتیان
stabasi
|
|
|
ضمن انجام امورفعلی که جنابعالی دارید قدری راجع به پست نیز مطالعه می کردم و آن را می شناختم و تمام توان و پتانسیل آن را با توجه به خدمات ارایه شده تا کنون و تجربه دنیا در کشورهای موفق پست را بررسی و ارزیابی می کردم و ارتباط پست و مخابرات و پست بانک را ازاین طریق فعال می کردم تا بتوانم وزرات را در جهشی سریع به ایده آل های کشور برسانم ،و تمام هرز رفتن امکانات وزارتخانه را که در اثر برخوردهای نا متعادل مدیران مجموعه وزارت در پست و مخابرات و پست بانک به وجود می آید را شناسایی و از آن جلوگیری می کردم.در این تعامل پرداختها را یکسان و همه مجموعه را با هم به پیش می بردم و از تبعیض جلوگیری می کردم و بدینوسیله نام خود را به عنوان وزیر موفق در نظام جمهوری اسلامی ثبت می کردم .محمد احسن مقدم مدیر کل
"پیشنهاد ارزنده شما مورد توجه قرار گرفت." هراتیان
|
|
|
اگه جای وزیر بودم روزجهانی مخابرات را برای مخابراتیها ارزش قائل میشدم وپاداشی را که هرساله میدادند امسال حذف نمیکردم اگه جای وزیر بودم سرکت تعاونی مسکن را درکلیه مخبراتهای استان فعال میکردم تا کارمندانم برای ثبت نام مسکن محتاج اعلامیه دیگر کارمندان نباشند
"پاداشهای مذکور پرداخت شده است برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید." هراتیان
|
|
رتبه فرستنده: Member عضو گروه: Member
|
- اتاق فکری که در وزارتخانه تاسیس شده را توسعه می دادم ، بدین ترتیب که همه استانها و به تبع انها همه شهرستانها نیز اتاق فکر داشته باشند.در فواصل زمانی معین پیشنهادها جمع اوری، پس از ان کارشناسی و تجزیه و تحلیل انها در مبادی ذیربط ،در صورت اجرایی بودن انها را مصوب می کردم .
- از شرکت های مخابرات استانها و سایر شرکت های وابسته به وزارتخانه می خواستم پیشنهادات استراتژیک خود را حول توسعه فناوریهای اطلاعات و ارتباطات در بیست سال اینده ارائه دهند.
- ارتباط وزارتخانه را با مراکز علمی و دانشگاهی بیشتر می کردم. این امر انتفاع دو طرف را در بر دارد.
- امکان بررسی پیشنهادهایی که در استانها قابلیت اجرایی ندارند را فراهم می کردم.
- تمهیداتی می اندیشیدم که راه را برای پیشنهادات بخش خصوصی حول رشد و توسعه فناوری های اطلاعات و ارتباطات باز می کردم.
"از پیشنهادات ارزنده شما متشکرم. پیشنهادات شما مورد توجه قرار گرفتند. تالارهای گفتگوی حاضر برای حضور تمامی عزیزان تهرانی و شهرستانی طراحی شده است و حضور تمامی عزیزان از سرتاسر کشور اسلامی و حتی جهان در این تالارها مقتنم خواهد بود." هراتیان
|
|
|
مقام محترم وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات
با سلام واحترام
جناب آقای دکتر سلیمانی اگر من جای شما بودم ترتیبی اتخاذ می کردم که در هر استان یک هیئت مدیره ict بعنوان نماینده وزارتخانه فعال و مدیران پست، پست بانک و مخابرات بعنوان اعضای هیئت مدیره در آن عضو می بودند. با این روش می توانستم از تمامی امکانات موجود استان برای هر سه بخش استفاده نموده و از طرفی به کشمکشهای نا سالم این سه اداره پایان میدادم.
"پیشنهاد خوب شما مورد توجه قرار گرفت. از همیاری شما سپاسگذاریم." هراتیان
|
|
|
ضمن عرض ادب به حضور وزیر محترم
شاید نتوانم بگویم اگر به جای وزیر بودم چه می کردم، چرا که درصورتی که به جای شخص دیگری بتوان قرار گرفت اصولاُ همان عملکردی را خواهیم داشت که شخص مورد نظر دارد. معهذا گاهی توجه به برخی پیشنهادها هر چند کوچک منجر به تحولی عظیم در گرداندن چرخهای مملکت می شود. از آن جمله است ایجاد هر چه بیشتر انگیزه های کاری در پرسنل و مقید کردن ایشان به داشتن احساس مسئولیت بیشتر در قبال وظایف محوله ،جناب آقای وزیر. شاید شما به دلیل کمبود وقت حتی فرصت خواندن این پیام را نداشته باشید، ولی شما در مقامی که هستید امروز با اتخاذ هر گونه تصمیمی بدعتی برای آیندگان خواهید گزارد، چرا که ما هم امروز وارث تصمیمات مدیران پیشین هستیم. آقای دکتر سلیمانی ، ما کارمندان قرادادی شرکت فناوری اطلاعات از شما استدعا داریم به وضعیت استخدامی ما رسیدگی فرمائید و دستور فرمایید مدیران مربوطه هر چه سریعتر به وضعیت نابسامان پرسنل قرادادی سروسامان داده و به جای تمدید قراردادهای 6 ماهه و یا سالانه با این پرسنل، هر چه سریعتربه دنبال راهی جهت استخدام رسمی این نیروها باشند. چرا که در غیر این صورت همانطور که مستحضر هستید همه ساله شاهد استعفای بعضی نیروهای کلیدی متخصص که از ادامهٔ این وضعیت به ستوه آمده اند می باشیم. در خاتمه یاد آور می شود حال که در عصر ارتباطات هستیم ودانشگاههای مجازی نیز به تربیت نیروهای متخصص در عرصهٔ علوم و تکنولوژی همت گمارده اند، خواهشمند است دستور فرمایید جهت ارتقاء سطح علمی پرسنل مخابرات میزان اعتبار قابل توجهی به ارتقاء سطح علمی کارشناسان ،هر چند قراردادی نیزتخصیص داده شود تا فقط مدیران نباشند که از این سهمیه بهره مند می شوند.
"ضمن تشکر از حضور و پیشنهادات شما، پیگیری خواهد شد تا مسئولان شرکت فناوری اطلاعات پاسخگوی درخواست یا پیشنهاد شما باشند." هراتیان
|
|
|
به نام خدا
دوست داشتم جای کسانی که در 8 دفاع مقدس جان دادم باشم آنها جان دادند به خاطر میهن و حضور ما زنان ایرانی جامعه, جای زنان و مادران و دخترانی که به خاطر وجود فرهنگ تبعیض و خشونت علیه زنان جان خود را از دست دادهاند. اما در طول همین دو سال و نیم که مشغول به کارم متوجه شدم که هنوز هم به زنان بها نمیدهند و هنوز نسبت به ما بیمحلی میشود با یک دقیقه سکوت جایشان را خالی کنیم.
اگر ما به یاد آنها سکوت میکنیم، نه به خاطر یادآوری اندوه گذشته، بلکه بخاطر تغییر آینده است با سکوت خود در این لحظه شما را فرامیخوانم که به پرسشهایی از این دست بیاندیشد که چرا به مشکلات ما پاسخ داده نمیشود چرا ما را کوچک میشمارند من چون در این حیطه کار میکنم میگویم خواهش میکنم بیشتر از قبل به ما بیندیشید و همه جوانب را در نظر بگیرید
به امید موفقیت
"ضمن خیر مقدم به سرکار عالی برای حضور در تالار گفتگو، خواهشمندم برای کسب نتیجه بهتر و سریعتر به مصادیق هر اشکال و ایراد مطروحه اشاره فرمایید تا مسئولان در شناخت و پاسخگویی به ایرادات وارده بتوانند بهتر اقدام کنند." هراتیان
|
|
|
با سلام واحترام
اگر اینجانب به جای وزیر محترم بودم، با توجه به زمینه شغلی اینجانب(فناوری اطلاعات در شرکت مخابرات استانی) در مجموعه بزرگ مخابرات ، موارد زیر را جزء اولویتهای کاری در نظر می گرفتم: - تلاش در جهت هماهنگی دستگاههای اجرایی استانی در زمینه فناوری اطلاعات با محوریت شرکت مخابرات استانی برای جلوگیری از انجام کارهای موازی و اتلاف منابع .
-تبدیل شرکتهای مخابرات استانی به عنوان سازمانی مترقی از جنبه مکانیزاسیون و ارائه خدمات الکترونیکی وایجاد الگویی برای دیگر دستگاههای اجرایی . در این راستا ایجاد نهادی تحت نظر شرکت مخابرات ایران برای هماهنگی ارتقاء سیستم های اطلاعاتی شرکتهای مخابرات استانی ضروری است. وضع موجود سیستم های نرم افزاری (سیستم های عمومی از قبیل حسابداری، پرسنلی، تدارکات و... و سیستم های اختصاصی از قبیل امور مشترکین و پورتال خدمات الکترونیکی ، طراحی شبکه کابل ، حسابداری صنعتی و قیمت تمام شده و ....) به هیچ وجه مناسب نیست و علاوه بر اینکه در شان مخابرات نیست، باعث ناهماهنگی ها ، اتلاف منابع و عدم امکان سرویس دهی مناسب به مردم می شود.
با تشکر
|
|
|
سلام
من اگر جای وزیر بودم از تکنولوژی روز استفاده می کردم نه از تکنولوژی دیروز برای امروز.
بعد از زلزله بم نامه ای برای اقای معتمدی نوشتم و در ان به طور کامل از طرح اینترنت پرسرعت و بی سیم نوشته بودم ولی از اونجا که طرح دزدی در ایران رواج دارد سر نوشت اینترنت پرسرعت در جواب نامه اقای محسن پازری می بینیم. (شماره نامه : 720/414 - 83/7/26 ).
نمونه دیگر ان طرح فروش اینترنتی میوه بود که یک ماه پیش به سازمان میوه و تره بار دادم که نتیجه ان مخالفت با طرح و بعد چاپ ان به فاصله دو هفته بعد در روزنامه همشهری( در صفحه اخر با تیتر میوه ها در میزنند) به اسم خودشان !!!؟
خوب بازم فکر می کنید من و امثال من که زیاد هم هستند باز پیشنهاد و طرح خواهند داد ؟!!!
با تشکر
1385-06-18
فرق بین نامه اداری و یا شخصی با نامه منتشر شده در رسانه ها و یا اینترنت در همین است که مطالب، تاریخ و نویسنده نامههای منتشرشده در رسانه ها و یا اینترنت ( تالارهای گفتگو) را نمیتوان انکار کرد. به عبارتی با اتکا به مطالب منتشره در رسانه ها و یا اینترنت با نام نویسنده اولی (یا اصلی) میتوان در مقابل نویسندگان بیتقوا طرح دعوا کرد. هراتیان
|
|
|
[quote=hasanzadeh] با سلام واحترام
اگر اینجانب به جای وزیر محترم بودم، با توجه به زمینه شغلی اینجانب(فناوری اطلاعات در شرکت مخابرات استانی) در مجموعه بزرگ مخابرات ، موارد زیر را جزء اولویتهای کاری در نظر می گرفتم: - تلاش در جهت هماهنگی دستگاههای اجرایی استانی در زمینه فناوری اطلاعات با محوریت شرکت مخابرات استانی برای جلوگیری از انجام کارهای موازی و اتلاف منابع .
-تبدیل شرکتهای مخابرات استانی به عنوان سازمانی مترقی از جنبه مکانیزاسیون و ارائه خدمات الکترونیکی وایجاد الگویی برای دیگر دستگاههای اجرایی . در این راستا ایجاد نهادی تحت نظر شرکت مخابرات ایران برای هماهنگی ارتقاء سیستم های اطلاعاتی شرکتهای مخابرات استانی ضروری است. وضع موجود سیستم های نرم افزاری (سیستم های عمومی از قبیل حسابداری، پرسنلی، تدارکات و... و سیستم های اختصاصی از قبیل امور مشترکین و پورتال خدمات الکترونیکی ، طراحی شبکه کابل ، حسابداری صنعتی و قیمت تمام شده و ....) به هیچ وجه مناسب نیست و علاوه بر اینکه در شان مخابرات نیست، باعث ناهماهنگی ها ، اتلاف منابع و عدم امکان سرویس دهی مناسب به مردم می شود.
با تشکر
جناب هراتیان نژاد
با سلام پیشنهاد اینجانب مورد بررسی قرار نگرفته است!
دوست گرامی سلام
اگر پاسخ به مطلب شما ندادهام به معنی کم توجهی نبودهاست. مطلب شما مطالعه و انشالله مورد بهرهبرداری واقع خواهد شد. در مسابقه نیز شرکت داده خواهد شد. هراتیان
|
|
رتبه فرستنده: Member عضو گروه: Member
|
اینترنت را جدی می گرفتم چون الان هر کسی هر کاری را می تواند به اینترنت ربط می دهد و سازمان های مربوطه نسبت به هیچ کدام پیگیر نیستند و به یکدیگر پاس می دهند مثلا در مورد فیلتر کردن سایت ها و یا تعریف ارائه خدمات و یا نظارت بر کار انها (باز هم مثلا در شهر ما سبزوارشرکتی 100 کامپیوتر را در محیطی جمع کرده و مجوز isp دارد و خط 256کیلوبیت در ثانیه کافی نت ساعتی 200 تومان راه اندازی نموده آیا می دانید نتیجه این کار چیست؟ آیا میشود صفحه ای باز کرد(چون هنوز در پشت کار هنوز از خطوط تلفنی هم مشترکین استفاده می کنند) آیا می دانید نتیجه کار سوق دادن نوجوانان به چت کردن است برای امتحان سری به فقط سری به History صفحه بزنید بینید چه چیزی باز شده!!. )
|
|
|
اگر من وزیر بودم سعی می کردم زیر ساختهای فناوری اطلاعات را مهیا کنم و سپس خواستار استفاده از آن در جامعه باشم.زیر ساختهای لازم از راه اندازی دیتا سنترها شروع شد و به تدوین قوانین و مقررات در این حوزه ختم می شود.
برای اینکار هم شبانه روز تلاش می کردم.آیا با این همه پتانسیل نیروی انسانی باهوش و فعال حیف نیست به دلیل ضعف در این حوزه از دیگر کشورها عقب باشیم ( ماهاتمیر محمد گفت : تنها راه پیشی گرفتن از قدرتهای بزرگ را پیشرفت در حوزه فناوری اطلاعات دیدم و موفق شدم)
آیا فناوری اطلاعات در موبایل و قیمت آْن خلاصه می شود!
ما از ارتباطات بین المللی گرفته تا خرید اینترنتی داخلی چقدر بهره می بریم.
آیا سیستم بانکی ما غم انگیز نیست ؟
چه کسی باید به داد مردم همیشه در صحنه و فداکار برسد.آیا ما در درگاه الهی روزی نباید پاسخگو باشیم.
|
|
|
اگر من بجای وزیر بودم کارشناسان قراردادی که سالیان زیادی در شرکت با حقوق و مزایای کمتر نسبت به پرسنل رسمی انجام وظیفه کرده اند
جهت رعایت عدالت ورفع تبعیض کاری تبدیل وضیعت به رسمی یا پیمانی میکردم یا حداقل میزان حقوق ماهیانه این پرسنل را مساوی پرسنل رسمی در نظر میکرفتم و بجای تاکید بر آزمون کتبی بعنوان ملاک تبدیل وضعیت میزان کارایی افراد و رضایت مسئولین مستقیم و معدل دانشگاهی
نمرات ارزشیابی و..... معیار قرار میدادم
در حال حاضر این کارشناسان علاوه بر عدم برخورداری از انواع وامها مخصوصا وام مسکن و حق کارشناسی ارشد و همچنین نامشخص بودن مسیر ارتقای شغلی حداقل 120000 تومان کمتراز پرسنل رسمی با سابقه کار یکسان حقوق ماهیانه میگیرند
در گیر کردن کارشناسان جوان و با انگیزه با مسایل جانبی در سالهای اول استخدام موجب هدر رفتن انرژی و توان کاری و کاهش انگیزه پرسنل خواهد شد
|
|
|
به نام دادار گردون سپهر
ضمن عرض ادب و ارادت خاصه به ساحت مبارک حضرت بقیه الله العظم.
جناب آقای وزیر محترم ارتباطات و فنآوری اطلاعات
سلام علیکم و رحمه الله
مسئولیت پذیری از جمله شاخصهائی است که توانائی آن از هر کسی ساخته نیست و این در مسئولیتهای خطیری نظیر مسئولیت جنابعالی بسیار خطیرترمینمایاند.به گونه ای که کاستی و خلل در این باب باعث رکود و مانائی در وضعیت موجود و بالطبع عقب افتادن از قافله ای را دارد که قدراسهم ما از توسعه و راهبرد آن در جهان دانش محور بسیار اندک است و اگر سهمی درآن برای ما میتواند منظور گردد در پی شایستگی کسب شده از طریق مغزهای ناب و متفکری است که متاسفانه نه از طریق دولت کریمه ، که از طریق نقاط جاذب این مغزها که اکثریتشان در خارج از کشور اسلامی است به ثبوت رسیده است، که این دگر اندیشی را میطلبد بسیار سنجیده .قطعا و یقینا بر این باوریم که جایگاه ما در توسعه علم و دانش و فنآوریهای روز بسی والاتر از موقعیت کنونی مان است.با نگاهی به این مهم میتوان یافت که در 104 سال اخیر تعداد 180 جایزه نوبل از سوی دانشمندانی کسب گردیده است که از لحاظ تعداد نفوس در نژاد و تبار در قیاس با سایر جوامع بشری در قلت محض یعنی حدود 17 میلیون نفر هستند .بر این مدعا که قابل تفحص و تحقیق است میتوان یافت که ما ، گرچه از نعمت هوش و زکاوت خدادادی بسیار بالائی برخوردار هستیم ولیکن نتوانسته در این گذار از تمامی بضاعتهای ابزاری خود در راه باروری و عملیاتی کردن توان خود استفاده نمائیم . میزان کسب جوائز نوبل توسط مسلمین به تعداد 3 جایزه با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد ،گواهی بر این ادعاست.از انجائیکه عمده فعالیتهای اجرائی در هر مقوله ای نیاز به انتخاب مدیران با صلاحیت و دلسوز را نیاز دارد، در این باب باید درعملیات و اجرا در کانونهای مرتبطه دقت نظر و اهمیت به سزائی را قائل بود.که اگر نتوانیم فاصله بوجود آمده را جبران کنیم چیزی جز خسران در پی نداشته و در اینده های نه چندان دور سهم ما چیزی جز تاسف آن هم در تمامی زمینه ها نخواهد بود ،چرا که در جهان دانش محور همانگونه که با سرعت در حال شکل گیری است جائی برای دانشهای غیر عملیاتی نخواهد بود.
بنابراین گرچه سربسته عرض مینمایم ، اما در انتخاب باید دقت فرمود چرا که دستهای پنهان همیشه وجود دارد و عقب افتاده ماندن، یک شبه پدید نیامده است.بنابراین باید عوامل توسعه را بهتر و قوی تر شناسائی، و بدانها بیشتر پرداخت.
|
|
|
با سلام و احترام
با نگرش دقیق به سیستمهای سازمانی، درمییابیم که انسان مهمترین عامل در رسیدن به اهداف سازمانی است، زیرا سایر منابع وارده به سازمان، به خودی خود نخواهند توانست هدفهای سازمانی را تحقق بخشند و مدیریت منابع انسانی تخصص ویژهای است که برای رضایت کارکنان و تامین هدفهای سازمانی، برنامه ریزی و کوشش میکند.
امروزه نقش مدیران منابع انسانی به کلی با گذشته متفاوت شده است و روز به روز نیز بر نقش و اهمیت آن در سازمان افزوده میشود. در عصر حاضر، مدیران رده بالای سازمان به این نتیجه رسیدهاند که بدون یک مدیر منابع انسانی موثر و کارآمد، امکان رسیدن به هدفهای سازمانی مشکل است. علاوه بر این، تحقیقات موجود نمایانگر این واقعیت است که رابطهای بسیار قوی بین انجام وظایف و مسوولیتهای اجتماعی یک سازمان، از یک طرف و عملکرد واحد مدیریت منابع انسانی آن، از طرف دیگر، وجود دارد.
در سازمانهای اداری کشور ما مدیران منابع انسانی، در واقع، همان مدیران امور اداری هستند و متاسفانه در عمل دیده میشود که بیشتر آنان فاقد هر گونه تخصص در زمینه مربوطهاند. این امر، نوعی بی ارزش شمردن مدیریت منابع انسانی در سازمانهای دولتی و غیر دولتی است که نتایج منفی آن در تولید کالا و ارایه خدمات دیده میشود.
حال با توضیحات صدرالاشاره باید بگویم اگر من جای وزیر محترم بودم ساختار سازمانی وزارت و شرکتهای زیر مجموعه را سازماندهی مجدد می کردم و با توجه به اهمیت منابع انسانی در موفقیت شرکت، یک واحد سازمانی مناسبی برای مدیریت منابع انسانی در سازمان وزارت و شرکتهای زیر مجموعه تعبیه می نمودم تا نقش این مدیریت در اداره سازمان پررنگتر و مفیدتر گردد و نتیجه آن را در افزایش رضایتمندی کارکنان , ارباب رجوع و بهره روری نیروی انسانی و در نهایت بهره وری سازمان جستجو می کردم و من اطمینان دارم ارتباط مستقیم و مثبتی در آن یافت می شود .
در خاتمه پیشنهاد می کنم اگر بتوان معاونت منابع انسانی را در ساختار ایجاد نمود مسلماً کارآ تر بوده و در غیر این صورت عنوان امور اداری به امور منابع انسانی اصلاح عنوان داده می شود و تغییرات لازم را در آن امور اعمال می گردد .
|
|
|
اگر من وزیر بودم به انتخاب مدیران بر مبناء شایستگیهای مدیریت علمی بیشتر توجه میکردم . یک وزیر به تنهایی نمی تواند چشم انداز یک سازمان را تحقق بخشدو برای تحقق آن نیاز به همراهانی دارد که با تمام وجود به آنچه بعنوان چشم انداز ترسیم شده متعهد باشند و در راستای برنامه های تدوین شده به دور از سلیقه و .... گام بر دارند .
a3m
|
|
|
سلام به وزیر محترم
اگر من وزیر بودم زمینه را برای توسعه و تحقیقات در حوزه فناوری اطلاعات و رایانه را فراهم می کردم . به نوعی که حتی دانشجویان بتوانند در آزمایشگاههای مجهز به تحقیق بپردازند.
سپس به اشخاصی که فعال بودند امکان ایجاد کسب و کار با وام های بلاعوض می دادم و در قبال آن درصدی از خدمات آن را می خواستم که برای دولت به صورت رایگان انجام دهند
به این صورت شرکتهایی با فناوری بالا و دست یابی به تکنولوژی جدید داشتیم که هم به کسب روزی خود می پرداختند و هم سطح علمی جامعه بالا می رفت و هم دولت به انتفاع می رسید
حالا که ما وزیر نشدیم ولی انشالله که آقای وزیر گوشه چشمی به این نوشته داشته باشند و حرکتی به اینسو..
جوانها را نباید دست کم گرفت.
و من الله توفیق
سید محمدرضا موسوی
گنج افزار
|
|
|
Guest |